Boş Oda hakkında görüşlerin ?
21 Mart 2009 tarihinde eklendi
vasat bir film diyebilirim devamı varmış gibi sanki
26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film değildi. Sıkılmazsınız ama olayın işleniş tarzı size basit gelebilir.
27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film iyiydi bence ama sonu daha iyi bitebilirdi.Sanki biraz eksik kalmış gbi ama izlerken gerilmedim desem yalan olur..izlerseniz vaktinizi boşa harcamış olmazsınız.
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi benim açımdan,baya gerilim sahnesi olan sürükleyici bir filmdi.Gerilim filmlerini sevenler bu filmi kaçırmasın filmi hiç sıkılmadan izliyorsunuz (başları hariç) sonu klasikti 10 üzerinden 8
6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkadaslar film oldukca güzeldi..cok beğendim...gerilmek icin gittim ve gerildim...filmdeki kadın oyuncu cok güzel bu arada:D
2 Eylül 2014 tarihinde eklendi
bilinmeyen kestirme bir yol ve ıssız otel. biraz klişe denebilecek ama bence yineden güzel bir gerilim filmi. filmi izlerken heyecan duyuyorsunuz. bazı eleştirmenler hep aynı "acaba kurtulacak mı" türünde korku filmi yazmışlar bence de çok yenilikçi bir senaryosu yok fakat bu senaryoda olan en iyi filmlerden. gerilim için güzel film. izlemenizi tavsiye ederim.
6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
vasatı bile gecememiş.. sıradan piskopat filmlerinden biri. tv de cıkarsa bile uzun bir süre dusundukten soora izleyin.. cok fazla sacma yanı var..21.yy da amerikada kaybolan amerikalı bir çift mi desem 1 gun bounca olen polisten hber alamayan polis merkezi mi desem bilemiyorum.. kötü bir film..
16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
değişik bir senaryosu var,sıradan korku filmlerinden değil,biraz basit kaçıyor bazı yerler ama genede izlenmesi gereken bir film bence.
13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sıradan bir film olmus
22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Vasat bir film.Konu tam net olmamakla birlikte sonu da netlik olmadan ve çok basitçe bitti.Paraya yazık derim.
6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence film gitmeye bile değmez konu olark son derece basit sadece cekilmek için yaplmş bi film gitmemenzi tavsiye ederim
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tipik american korku filmi yapmaya çalışmışlar sıradanlığın üzerine de çıkılmamış açıkçası.
10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Sağlam bir film olmuş.Yalnız basit yapmışlar.Biraz daha kaliteli olabilirdi.Heyecanlandığm sahneler oldu bnm bu filmde zman zaman.Ama çok fazla birşey bekemeyn..
23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Merhaba eğer yorumlara göre izlemeyi düşünüyorsanız okuduğum yorumlara göre 3 ayrı grup var 1. sevgilisi ile izleyen 2.holywood filmleri izleyenler 3. gerçek seyirciler.
Bence film mükkemmel olmuş film in ilk dakikasından sonuna kadar gerilerek izledim bazıları yok 3 kişi 5 kişi demiş ama gerilim filmlerinin ne kadar az kişi ile çekildeğinde o kadar çok gerdiğini bilmiyor sanırım neyse o arkadaş 1. izleyici kesminden :)) bence mutlaka izleyin eğer ev sinemanıza güveniyorsanız evdede seyredin ama sinema sinemada izlenir :) Yorumları okuyup etkilenmeyin ben o hatayı çok yaptım yorunları iyi okuyun filmden anlayanın eleştiriside anlaşılır çaylak sinema seyircisinin yorumları da öyle tabi :)) son oarak film kısa falan değil sadece çok kaliteli olduğu için nasıl bittiyor anlamıyorsun