Boş Oda hakkında görüşlerin ?
23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
senoryo ve kurgu öyle çok çarpıcı değil. Senoryoda bildik saçma hatalar var. Filmi tek artısı film boyunca gerilimin hep yüksekte tutulabilmesi. Birde filmin final sahnesini beğendim. Bilirsiniz bu tarz filmlerde final sahnesini çarpıcı yapabilmek için olur olmaz tuhaflıklar yaparlar. Bu filmde böyle bir şey yapmamışlar buda biraz hoşuma gitti doğrusu. Sinemada seyredilirmi bilemem ama evde boş bir vaktinizde seyredin derim. Ayrıca arkadaşa katılıyorum bu filme 7 nin üzerinde puan verilmez
21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerilim diye ben bu filme derim sahneleri oldukça gerçekçiydi konu itibariyle de bence klişe bir film değildi.Spnu belki testere de olduğu gibi daha şaşırtıcı bir şekilde bitebilirdi gene de izlenmeye değer bir film karanlıkta izlememenizi öneririm:P
19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok kötü bi film.beklentilerimin altında kaldı.fragmanı filmden daha güzeldi.boşa harcadığım vakite ve verdiğim paraya acıdım.
18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ucuz bir amerikan filmi ancak komedi filmlerinden alıskın oldugumuz Luke Wilson filmde cok sırıtmıs
saygılar e-ben
13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Final sahnesine kadar güzel filmmiş diyordum ancak final sahnesini çok basit yapmışlar ..
Yinede zaman geçirmek için güzel film ..
12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Oyuncuların ismine bakınca daha iyi bir film beklemiştim açıkçası..Tamam klasik bir kovalamaca cinayet filmi olduğu belliydi ama en azından sonu bi nedene-sonuca bağlanabilirdi..Hayl kırıklığı yaratan bir film, ama izlerken ayy çok sıkıldım da demiyorsunuz.Boş bi vakitte izlenebilir, sinemaya gitmeye ise değmez.
12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok fazla mantık aranmadan izlenmesi gereken bir gerilim filmi.
10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Aslında konusu çok klasik ama yinede başarılı bir yapım. Biraz yavaş ilerliyor o kadar...
9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğim en kötü gerilim filmi! Luke Wilsonı sevmem bile hiç bişeyi değiştirmedi. Tek kelimeyle berbat. Yazılan iyi yorumlara aldanarak büyük beklentilerle izledim karşıma bir yığın klişe ve rezil bir sondan başka bişey çıkmadı. Hadi herşeyi geçtim bari sonunu güzel bişey yapsaydın be abi. Yönetmen filmin ortalarında sıkılmış olsa gerek.
8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok basit bi filmmmm sıradandanda kötü
5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
son dönemlerdeki gerilim korku turune ornek olabilecek iyi bir yapım
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film kesinlikle güzel ama tek kötü tarafı 70 dk olması araya biraz daha olay koysalar iyi olurdu yani ama nese gayet güzel bi filmdi tavsiye ederim baya akıcı sıkmazzz
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi.Gerçekten filmin büyük bölümünde elimden gazozumu düşürmekle karşı karşıya kaldım.Her haliyle korkmamak mümkün değil.Mutlaka izleyin 10üzerinden 10
Saygılarımla...
29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Adından da anlaşılacağı üzere boş bir film tavsiye etmiyorum...
25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film cok akıcı gerilimi sevenler icin tavsiye edecegim bi film.