bu filmi yazın sinemada izlemiştim.insanı çok geren bi filmdi.bazı yerlerde de biraz saçmalık vardı.adamın ölmemesi,kadının onca yumruktan sonra hiçbişeyi olmaması gibi.
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
ben bu filmi yapanları tebrik ederm çünkü çok az bir bütçeyle ancak b kadar iyi bir film yapılırdı.insanı geren sahneleri ii yapılmış önceden düşünülebilirliği olmasına rağmen iyi bir senaryo.bence otel filmine çok fazla benziyor bence bu filmlerin gerçekçilik yanıda çok ağı basıyor insannın aklına geliyor acaba gerçekte warmıdır die bu nedenlerden dolayı 10/7
Sağlam bir film olmuş.Yalnız basit yapmışlar.Biraz daha kaliteli olabilirdi.Heyecanlandığm sahneler oldu bnm bu filmde zman zaman.Ama çok fazla birşey bekemeyn..