Boş Oda
    Boş Oda hakkında görüşlerin ?

widmark-2
    widmark-2

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Adamın son sahnede vurulduktan sonra ayağa kalkma klişesi hariç her türlü klişeyi kullanan bi gerilim örneği. İzlemeyin
    mapavrili
    mapavrili

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    ben böyle berbat bir film izlemedim çok saçma ve vakit kaybından başka bir şey değil...
    semahos
    semahos

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu filmi yazın sinemada izlemiştim.insanı çok geren bi filmdi.bazı yerlerde de biraz saçmalık vardı.adamın ölmemesi,kadının onca yumruktan sonra hiçbişeyi olmaması gibi.
    teslaxxx
    teslaxxx

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    kaçış sahneleri biraz daha düşünülerek gerçekçi yapılabilirdi bunun dışında güzel bir film. biraz kısa metrajlı film tadında olmuş.
    soothsayercan
    soothsayercan

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bencede gayet ii bi filmdi.etkkileyici sahneleri bol bi korku filmi.10/8
    kaan-polat1907
    kaan-polat1907

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bence gercekten güsel bi korku gerilim filmi izleyin pişman olmayacaksınız
    Chev
    Chev

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bence çok güzel di ,bir gerilim filminin hakkını verdiği yapımlardan olmuş .. 10/8 Pişman olmayacaksınız ..
    babylashy
    babylashy

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    evet katılıorm iğrenç iğrenç yaratıklarla muhattap olmadan gerçekten korkutan adamı geren nefesimi bi ara tuttuğumu hissettiğim bi filmdi..
    sena-liberty37
    sena-liberty37

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
    jemal-1081
    jemal-1081

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    ben bu filmi yapanları tebrik ederm çünkü çok az bir bütçeyle ancak b kadar iyi bir film yapılırdı.insanı geren sahneleri ii yapılmış önceden düşünülebilirliği olmasına rağmen iyi bir senaryo.bence otel filmine çok fazla benziyor bence bu filmlerin gerçekçilik yanıda çok ağı basıyor insannın aklına geliyor acaba gerçekte warmıdır die bu nedenlerden dolayı 10/7
    amneris-2
    amneris-2

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    konusuda diğer alışılagelmiş klasik gerilim filmlerinden.taksas katliamını andırıyo ama izleyince sıkılmıyosuz.
    the-rock78
    the-rock78

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Çok ucuz alışılagelmiş ve basit bir film.Aynı konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar önümüze koyuyorlar
    potasyum
    potasyum

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Gerilim dozu aşırı olan bir film.En azından senaryosu falan değişik.Filmin bitişini,sanki devamı çekilecek gibi bırakmışlar.Umarım devamı gelir.
    a-arpak
    a-arpak

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    değişik bir senaryosu var,sıradan korku filmlerinden değil,biraz basit kaçıyor bazı yerler ama genede izlenmesi gereken bir film bence.
    caakii89
    caakii89

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Sağlam bir film olmuş.Yalnız basit yapmışlar.Biraz daha kaliteli olabilirdi.Heyecanlandığm sahneler oldu bnm bu filmde zman zaman.Ama çok fazla birşey bekemeyn..