Boş Oda hakkında görüşlerin ?
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
sürekli aynı tür filmler...konusu sadece şiddet ve işkence olan bu tarz filmlerin bu kadar sevilmesini anlamıyorum.bana sadistce geliyor.testere güzel bir filmdi çünkü onun bi konusu vardı.fakat artık sadece işkence sahnesi çekmek için konusu ve senaryosu önemli olmayan filmler çekiliyor.ve yine sadece işkence sahnelerini izlemek için bu filmlere gidiliyor.bence artık daha yaratıcı gerilim filmleri yapmalılar.
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
iyi bi gerilim olmuş uzun zamandır bekliyodum en azından beklediğime değdi.
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bi gerilim filmi olmus.gece matinasi daha etkili olabilir tavsiye ederim
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Nesini begendiniz ben anlamadim. Gayet sıradan, sıkıcı, hiç bir orjinalligi olmayan bir filmdi. Gerilim namina bi iki ordan burdan firlayan tip disinda da bir sey yoktu bence. cok sevdigim oyuncularina ragmen begenmedim.
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
korkutarak değil bayarak geren adı gibi boş bir gerilim filmi!..
22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film gerilim dolu dakikalar yaşatsa da kısacıktı. Çabuk bitiverdi.. Bu tarz filmler artık sinema dünyasında çokça yer almakta.. Yine de kötü değildi.. Nefeslerimizin tutulduğu sahneler ve Kate Beckinsale görülmeye değer herşeye rağmen..
22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
80 dakikalık süresiyle izleyeni sıkmıyor, bir ara heyecandan kendimi filmin içine bile kattım... Efektsiz, gürültüsüz , başarılı bir yapım. Filmin başındaki araba sahnelerindeki kamera kullanımını sevdim ( Ayna ve yol ) Senaryoda mantıksız ve abartılı birşey bulamadım. Bu filmi izlemek haftasonu sıcaktan kaçıp , bilet parası-zaman-sinema üçgeninden çıkabilecek en verimli sonuç bence.
20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Yine mi ıssız yolda bozulan araba yoksa yine mi ana yoldan keşke sapmasaydık geyiklerimi diyeceksiniz ama bu film belli klişeleri yıkıyor konu ilginç sürüyleyici ve merak uyandırıcı gidin ısrarla gidin...
17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence süper bir gerilim film
2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerilim filmlerinden hoslananlarin beklentilerini bosa cikarmayacak bir film! ayrıca kate beckinsale'in oyunculuguna da etkileyici!
10/8
9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Hatırı sayılır milyonlarla ifade edilen fakat klişeleşmiş sahnelerin birleştirilmesiyle oluşan korku filmlerinden bıkmış genç nesilden biri olarak bu filmin yenilikçi ve yaratıcı bir ruha sahip olucağını düşünüyorum. (umud ediyor hatta dua ediyorum) Umarım haklı çıkarım ve seyirciyi klişelerle korkutmaya çalışan ve izleyenlere çocuk muamelesi yapan bir korku filmiyle karşılaşmayız.
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim ve cok begendim. kate beckinsale'nin oyunculugunu da cok bgendim. yalniz tek begenmedigim nokta filmde , her gerilim filminda oldugu gibi kiz karakter nedense pek bir saf oluyor ve elinde firsat varken birsey yapmaktansa kacmayi yegliyor. sonunda yine yapti yapacagini kate ama olsun. :P:P izleminiz tavsiye ederim. gercekten cok guzel.iyi seyirler