Kıymık
    2,8
    Kıymık hakkında görüşlerin ?

Hızır Al
    Hızır Al

31 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Ben filmde sevdiğim ve sevmediğim sahneler oldu bence bu film bilim kurgu filmi gibiydi filmden hiç sıkılmadım gayet keyifliydi oyunculuklar ortalama bir oyunculuk sergiledi diyebilirim bence bu film bilim kurgu olarak değerlendirilmeli filme puanım 10/6
    pembeoje
    pembeoje

16 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    film fena değil.. çok kötü bir film değil.. sıkılmadan kendini izlettiriyor en azından.. hatta tek mekan filmleri arasında değerlendirirsek bence gayet başarılı..
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    Çok başarılı denemez ama üzerinde çalışılmış hissiyatı verdiğini söyleyebilirim.Buna benzer onlarca film izledik şimdiye kadar,onun için şaşırtmaca falan beklemeden,daha düşük beklentilerle izlendiğinde keyif alınabilir.
    Ilknur K
    Ilknur K

17 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    film çok başarılı olmamakla birlikte sıkmadan izlettiren bir tv filmi tadında. bunun için sinemaya gidilmez.
    Zerah-2
    Zerah-2

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    amerikalılar emin ol konu sıkıntısı çekmiyorlar son zamanlarda çıkan karabasan filmini izledinmi ben nerdeyse bütün filmleri izledim ve hepside güzel filmler bence izleyenler yorumlara göre değil kafalarına göre izlesin her yorumlarında kötü yazan filmi izlemiyceksek hiçbir film izlemeyelim yhane
    jason-2
    jason-2

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    sıkıcı bir film değil sürkleyici ama beklediğmin altında kalmış ama izlenebilir bir film 4 puan
    aytac-001
    aytac-001

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    ben boş buldum filmi keyif almadım genede 6/10
    ozgurblk
    ozgurblk

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Amerikalılar konu bulmada çok ciddi sıkıntı çekiyorlar sanırım..konusuzluktan ne yapacaklarını iyice şaşırdılar..saçma sapan bir film.
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    vakit geçirmek için izlenebilecek bir film başka bir şey beklemek yanlış olur.
    ammeh
    ammeh

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    ortada bir şey var. tıpkı zombi gibi zehirini bulaştırıyor ama bunun ne olduğunu asla anlamıyoruz. sonra bir de kopan organlar koşmaya başlıyor. neden, ne zaman, niçin, ne oldu, ne olacak... bunları sormadan izlemek istiyorsanız tamamdır. tabi finalde feciydi!!!
    naked-soul
    naked-soul

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    testere 1in düşük bütçelerle çekildiğini bilmek için filmin yapımcısı olmak gerekmiyor hozzot kardeş, zaten her yerde yazıyor(ilgili sitelerde,dergilerde kısacası basında...
    hozzot
    hozzot

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    bi saniye burak kardeş bu flimin ve testerenin düşük bütçeli çekildiğini nerden biliyosun ??

sanki masraflarını sen karşılamış gibi konuşmuşun :))

korku flimin hangisi saçma değilki

bu flim korku flimi bu arada flim hakkında yorum yapıyorsanız flimi heyecan olsun diye izlemeyin

yerimden fırladığım anlar oldu bu flimde

hiçte kötü değil bu arada darkness gibi bir flimede düşük puan verilmiş dünyada korku flimin ilahı olmasına rağmen daha güzeli varmış gibi düşük puan verilmiş yorum yapmak herkezin işi değildir yoksa herkez eleştirmen olurdu

saygılar
    rosyrose
    rosyrose

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten korku filmi denemez..çok basit ve mantıksız bi filmdi izlemek vakit kaybıydı..
    Chev
    Chev

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Son zamanların en gereksiz filmleri listesi yapılsa,ilk 10 daki yerini alacak bir yapım..Boş bir film..
    mehmet-bjk
    mehmet-bjk

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en etkileyici ve en başarılı B tarzı ucuz bütçeli korku filmlerinden biri. İstenirse demek ki bu tarz B tarzı korku filmleri de çekilebiliyormuş. Zaten bu film ziyadesiyle festivallerinden boş dönmemiş bir film.