Acayip bi film efektler berbat 80li yılların korku filmlerinden bile daha kötü. Bide övgü almış eleştirmenlerden. Suçlu birini bu kadar iyi aklayan bi film daha görmemiştim.
Çok fazla abartılı olumsuz yorum var.Bir çoğuda filmin düşük bütçe ile çekilmiş ne beklenir tarzında acaba Beyazperde tanıtım bölümünde filmin bütçesinin düşük olduğundan bahsedilmese film bu kadar olumsuz eleştiri alabilecek miydi ?Bence abartıldığı kadar kötü bir film değil (ki zaten ödül de almış ).İzlenebilir bir film.Güzel sahneleri var.Yaratık çok iyi düşünülmüş.Hız ve sıcak olayıda çok başarılı.Konusu klişe olsada izlenebilir.10/7.5
hayatımda gördüğüm en klişe en kötü filmlerden biri , öyle zannediyorum ki holywood korku filmlerin en yapılmış olanlarının özelliklerini çıkarsak bu filmde hepsi mevcut benzin istasyonları, virüsten yeni türlerin oluşması ,iki genç sevgili, biryere sıkışmak.... 102
bir de filmi izlerken arkada oturan bir ciftin erkek olaninin bir yorumu vardi: 'giymig! ahaha kadin ne gadar gomig, dikenli bir adam var orda diyo. herhalde filmin butcesi cok dusuk, film 4 kisiyle bitmis yazik.'' :)
Tamamıyla klişe! Eski korku filmlerini yadedin. İzlenebilecek pek fazla korku filmi yok piyasada ama enteresan bitişiyle Midnight Meat Train tercih edilebilir bu film yerine. İyi seyirler...
korku türü bir flimden ne beklenir;tabiki sizi korkutması başka enteresan olaylar beklemek yanlış olur.Bu flim de korku olarak herşey var.izlenebilir bir flim.vasatın üstünde.6/10
Tamam sinemaya gidip izlenecek bir film değil.Belki arkadaşlar gidip paramız boşa gitti diye düşündükleri için böyle yorumlar yapmış olabilirler ancak bir korku filminden ne bekliyorsunuz ki?Beklenti önemli burada Bir grup genç kampa falan gidiyor,sırayla ölüyorlar tarzı bir film de değil belirtmek isterim.Piyasada çok kötü korku filmleri varken bence bu film iyi sayılır ve türünün sevenleri tarafından izlenmelidir de.Sürükleyicilik var çünkü Sonuç olarak düşük bütçeli B tarzi ancak (p2,the unborn)gibi örneklerinden daha iyi,sürükleyici,işlenişi güzel Tavsiye:Yeni izlediğim Eden Lake ve Martyrs filmleri de hoş korku-gerilim tarzı sevenlere.Fransızların bu işi iyi yaptığını inside filmiyle anlamıştım zaten
Klasik korku filmi işte3-4 arkadaş tatile gider, bir sorun çıkar bu sorunla zaman kaybeden arkadaşlar ne olduğu belli olmayan bir varlığın saldırısına uğrarlar, yarısı ölür yarısı kurtulur, hele de sürpriz bir son yoksa o film hiç çekilmez..Artık korku sektöründe bir devrim yapılmalı aynı senaryoyla nereye kadar ?sonuç olarak vasat 10/4