3,9
Küçük Adam hakkında görüşlerin ?
27 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli çok komik bir film
Çok akıcı bir film sonu da komik filmlere yakışır bir şekilde bitti
29 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Favori komedi filmlerimden biri imdb puanına bakmadan kesinlikle izlemelisiniz konusu ve mizah anlayışı harika :
25 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Komedi diye aklıma gelen ilk filmlerden. İlk izlediğimde gülmeyi abartmıştım. Kızı öptüğü sahne ve kızın nebatatı gördüğü sahnede yerleri siliyordum galiba :)
24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ilk fırsatta tekrar izliycem. Ben böyle bi komedi görmedim.. Salyalar saçarak nefesiniz kesilene kadar gülebileceğiniz muhteşem bir komedi :) 9/10
2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim baştan sona inanılmaz komik olan tek film gülmekten gözlerim yaşardı ya...Bu filmi izledikten sonra diğer komedi filmleri çok yavan geliyor...Wayans kardeşler inanılmazlar buarada Wayans kardeşlerin "İki Fıstık" filmi de harikadır izlemeyenlere tavsiye olunur...

10/10
23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
beni gercekten gulduren ilk ve tek amerikan filmi
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Abartmaya gerek yok, sadece 3 sahnesi güzeldi onların dışında çok basit güldürmüyor.
14 Mart 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel.. çok güldüm.. ama sakın türkçe dublaj izlemeyin.. 1.sinde türkçe izledim. 2.sinde rjinal izledim alaka yok arada.. izleyin ama ingilizce..:):)
8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Biraz önce yurtta 10kişi izledik , kahkahamızdan bu sayı 20ye kadar ulaştı hep beraber baya güldük 10 üzerinden 14 :)
20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bi iflm diyil.zaman geçirmenizi veya sıkıntınızı bi nebze olsun biraz geçirirsenaryosunu da kimi yerlerde çok saçmalamışlar10/8
31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilginçtir ki bu film razzie ödüllerine aday oldu ama bizim kültürümüze herhalde hitap ediyor ki iyi yorumlar yapılmış bunu kültürümüzü aşşağılamak için söylemiyorum bende sevdim ama ortada ilginç bir durum var yani.
18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır bir filme bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum :)
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ßu filmi izlerken qülmekten yerlere yatmıştım resmen bence mükemmel bi film 10/9
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok komik bir film adamın tipine bakınca zaten gülmekten yarılıyorsunuz bence izlemelisiniz,arkadaş ortamında özellikle izlenebilecek bir film.
5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Adamın tipine bakıp gülmemem elde değildi.Hele film tam bitti dediğim anda çıkan sahnede gülmekten ağladım adeta.