hahaaa, dek denecek kelimee bu = hahaaa. Valla ben çok eğlendim, karakter cupp diye oturmuş yerine,çok şirin bi adam yaww, süper mimikler süper espriler.Arkadaş çevresi ile izlenirse daha bi geyik olabilir :)
arkadaşlar bu filmi kaçıranlar çok büyük hata etmiş olurlar hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum tüm salon zaten artık gülmekten kırılıyordu en çok güldüğüm film frgmanlarından aslında anlamıştım ama bu kadar eğleneceğimi zannetmiyordum özellikle ateşini ölçerlerken kendini savunup ebeveyni düşürmesi beni bitirdi ya:) filmi çok önceden izledim ama yeni üye olduğum için şimdi yazabildim bıkmadan tekrar tekrar seyredeceğiniz bir film kesinlikle 10/10
Uzun zamandır bu kadar komik bi film izlememeiştim çok şirin ve komik bi film izleyip beğeneler için iki fıstık filmini öneririm oda bi bu film kadar komik iyi seyirler...
film guzeldi ama evde seyredilecek tarzdaydı.yani seyretmek için para vermeye değmez.birkaç komik sahnesi dışında bişeyi yok. Ayrıca bilerek yapmadıysalar belirgin bi şekilde 1-3 sn. arası benim görebildiğim en az 10 defa üstten mikrofon alttan bazen çıkartamadığım belirsiz nesneler gözüküyo yani bu kadar amatörlük çoğunun beğenmediği türk filmlerinde bile olmaz.
Hey Man! Bu filmi seyret =) Bende filmi çok beğenerek ve eğlenerek izledim bastım kahkahayı =) ne yazayım başka size ya gülmek istiyor ve zenci filmlerinden hoşlanıyorsanız kaçırmayın. Absürt ve zıtlıklara gülenler için biçilmiş kaftan.
'Scary Movie-1,2' ile 'White Chicks-İki Fıstık' ın senarist-yönetmen ve oyuncuları Wayans biraderler gene döktürmüşler.Gülmek için birebir,kahakahalarınızı kısmakta zorlanabilirisiniz :D Kerry Wahington ve Brittany Daniel filmin güzel kontenjanını doldurmuşlar :D Chazz Palminteri,Molly Shannon ve Rob Schneider yan roleriyle gayet başarılydılar...