bu ekibin diğer filmlerine kıyasla oldukça muhafazakar bir film.ve hala en iyi işleri korkunç bir film..bu eğlenceli bir film ama çok komik bir film değil.ama bu ekibi beğeniyorum ilerde daha iyi işler yapacaklardır.
arkadaşlar ben bu filmi geçen yıl almıştım ve izlerken gerçekten çok keyif almıştım.dün akşam arkadaşlarımız geldi ve yeniden izledik ama yine güldüm. demekki bu film aradan ne kadar zaman geçerse geçsin her defasında sanki ilk kez izliyormuşcasına izleyebilirsiniz.
gerçektende son zamanlarda bu kadar güzel bir komedei filmi izlemedim. kesinlikle tavsiye ederim. puanı çok az ama siz puana aldanmayın derim. en azından bi kere izleyin siz kendiniz verin puanını. saygılar...
Marlon Wayans i severim ama bu film gercekten igrenc, insanlari guldurebilmek icin cok kasmislar gercekten komik degil ve suanki verdiginiz puana inanamiyorum...İzledigim en berbat filmlerden..