3,9
Küçük Adam hakkında görüşlerin ?
31 Mart 2007 tarihinde eklendi
gülmekten ölmek için izleyin şiddetle tavsiye ederim
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu ekibin diğer filmlerine kıyasla oldukça muhafazakar bir film.ve hala en iyi işleri korkunç bir film..bu eğlenceli bir film ama çok komik bir film değil.ama bu ekibi beğeniyorum ilerde daha iyi işler yapacaklardır.
5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Adamın tipine bakıp gülmemem elde değildi.Hele film tam bitti dediğim anda çıkan sahnede gülmekten ağladım adeta.
27 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli çok komik bir film
Çok akıcı bir film sonu da komik filmlere yakışır bir şekilde bitti
29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve komik bir filmdi.Komedi severlere şiddetle tavsiye edilir.7/10
17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Gayet eğlenceli bir film olmuş. Özellikle Küçük Adam'ın tipi, hareketleri, konuşmaları beni çok güldürdü. Kusursuz olmasa da keyifle izlenebilecek bir seyirlik. 7/10
26 Mart 2008 tarihinde eklendi
hoş vakit geçirmek için izlenebilecek güzel bir komedi filmi
17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
daha komik bişeyler beklerdim ama yinede gzl vakit gecirilcek bir film
19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film hoş olmuş.bazı yerleri saçmalık dolu ama koca adam bebek gibi giyinince çok tatlı olmuş.zaman kaybı olmayacak bir film
13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
komedi filminde tek aradığım özellik komik olması
o yüzden bence gayet ii bir film
20 Mart 2007 tarihinde eklendi
film beni güldürdü...süper bir film olmasada genede izlenmeye değerrr,,,,,,
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
komedi filmlerini amacı tek bir amacı vardır o da sizi güldürmesidir...ben epey keyif aldım...
20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Marlon Wayans i severim ama bu film gercekten igrenc, insanlari guldurebilmek icin cok kasmislar gercekten komik degil ve suanki verdiginiz puana inanamiyorum...İzledigim en berbat filmlerden..
18 Mart 2007 tarihinde eklendi
tam komedı olmasada ızlenebılecwek fılm güzel
31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilginçtir ki bu film razzie ödüllerine aday oldu ama bizim kültürümüze herhalde hitap ediyor ki iyi yorumlar yapılmış bunu kültürümüzü aşşağılamak için söylemiyorum bende sevdim ama ortada ilginç bir durum var yani.