3,9
Küçük Adam hakkında görüşlerin ?
2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Harika bir komedi filmi, gözümden yaş gelerek izlediğim sahneleri olmuştur
30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filmi beğenen kişilerin sanırım tekrar bir film kültürü edinmesi lazım.
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
harika bi film kurabiye sahnesi çok gzl
17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
hahaaa, dek denecek kelimee bu = hahaaa. Valla ben çok eğlendim, karakter cupp diye oturmuş yerine,çok şirin bi adam yaww, süper mimikler süper espriler.Arkadaş çevresi ile izlenirse daha bi geyik olabilir :)
2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim baştan sona inanılmaz komik olan tek film gülmekten gözlerim yaşardı ya...Bu filmi izledikten sonra diğer komedi filmleri çok yavan geliyor...Wayans kardeşler inanılmazlar buarada Wayans kardeşlerin "İki Fıstık" filmi de harikadır izlemeyenlere tavsiye olunur...

10/10
18 Mart 2007 tarihinde eklendi
iyi film değil yorumlarına inanamıyorum gerçekten.Bu sene click ten sonra izlediğim en iyi filmdi. Gülmek için başka komedi filmi aramayın çünkü en komiği bu.
26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film çok komikti wayans kardeşlerdende bu beklenirdi zaten ayrıca ikiside çok komik ve tatlılardı
12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
abi filme gülmek içinmi yoksa eleştirmek içinmi bakıyonuz tamam hatalar var ama komedi bu tarih filmi degilki.
13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film guzeldi ama evde seyredilecek tarzdaydı.yani seyretmek için para vermeye değmez.birkaç komik sahnesi dışında bişeyi yok.
Ayrıca bilerek yapmadıysalar belirgin bi şekilde 1-3 sn. arası benim görebildiğim en az 10 defa üstten mikrofon alttan bazen çıkartamadığım belirsiz nesneler gözüküyo yani bu kadar amatörlük çoğunun beğenmediği türk filmlerinde bile olmaz.
1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Hey Man! Bu filmi seyret =)
Bende filmi çok beğenerek ve eğlenerek izledim bastım kahkahayı =) ne yazayım başka size ya gülmek istiyor ve zenci filmlerinden hoşlanıyorsanız kaçırmayın. Absürt ve zıtlıklara gülenler için biçilmiş kaftan.
18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben bu filmi geçen yıl almıştım ve izlerken gerçekten çok keyif almıştım.dün akşam arkadaşlarımız geldi ve yeniden izledik ama yine güldüm. demekki bu film aradan ne kadar zaman geçerse geçsin her defasında sanki ilk kez izliyormuşcasına izleyebilirsiniz.
23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Televizyon Karşısına Oturup Güzel Vakit Geçirmek İçin İdeal Bi Film.......
23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bence her yaş seviyesine uygun güzel birkomedi filmi.Tavsiye ediyorum.
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ßu filmi izlerken qülmekten yerlere yatmıştım resmen bence mükemmel bi film 10/9
14 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmin ilk 15 dakkası sıkıcı ama devamını tahmin edemessiniz cok guzel bir film . İzlemenizi tavsiye ederim