3,9
Küçük Adam hakkında görüşlerin ?
28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten saçma bir film o adamın bebek olamayacağı apaçık belli. saçmamsı baya
2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu kardeşlerin hangi filmi kötü olmuş ki bu olsun süper komedi komedi severlerin kaçırmaması gereken bi film bu arada komedi sevmeyenler izlemesin...
30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar kasmadan izleyin..bildiğiniz üzere bunlar Amerikan espirileri..Ama gayet başarılı..saçma olmasına rağmen kahkahalarımı tutamadım..İyi güldüm vallaa tavsiye ederim 8/10
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten komik bir film aldığı puan az bile
29 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Favori komedi filmlerimden biri imdb puanına bakmadan kesinlikle izlemelisiniz konusu ve mizah anlayışı harika :
31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
'Scary Movie-1,2' ile 'White Chicks-İki Fıstık' ın senarist-yönetmen ve oyuncuları Wayans biraderler gene döktürmüşler.Gülmek için birebir,kahakahalarınızı kısmakta zorlanabilirisiniz :D Kerry Wahington ve Brittany Daniel filmin güzel kontenjanını doldurmuşlar :D Chazz Palminteri,Molly Shannon ve Rob Schneider yan roleriyle gayet başarılydılar...
16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bir Film Bu Kadar Mı Komik Olur Ya İzlediğim En İyi Komik Filmlerden Bir Tanesi Espriler Felan Manyak Ya 10/10 Karnım Ağrıdı Gülmekten
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Abartmaya gerek yok, sadece 3 sahnesi güzeldi onların dışında çok basit güldürmüyor.
20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçektende son zamanlarda böyle komik bir film izlememitim doğrusu. müthiş bir komedi. aralıksız gülüyosunuz.
3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hayatımda bu kadar çok güldüğüm 2. film gülmek istiosanız we benim yorumlarıma güweniosanız gidin
11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi kaçıranlar çok büyük hata etmiş olurlar hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum tüm salon zaten artık gülmekten kırılıyordu en çok güldüğüm film frgmanlarından aslında anlamıştım ama bu kadar eğleneceğimi zannetmiyordum özellikle ateşini ölçerlerken kendini savunup ebeveyni düşürmesi beni bitirdi ya:) filmi çok önceden izledim ama yeni üye olduğum için şimdi yazabildim bıkmadan tekrar tekrar seyredeceğiniz bir film kesinlikle 10/10
26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben izlerken çok güldüm yaaa bence son derece iyi bir zenci filmiydi.. P-unit espriside çok hoştu. =)
25 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Komedi diye aklıma gelen ilk filmlerden. İlk izlediğimde gülmeyi abartmıştım. Kızı öptüğü sahne ve kızın nebatatı gördüğü sahnede yerleri siliyordum galiba :)
29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Uzun zamandır bu kadar komik bi film izlememeiştim çok şirin ve komik bi film izleyip beğeneler için iki fıstık filmini öneririm oda bi bu film kadar komik iyi seyirler...
24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ilk fırsatta tekrar izliycem. Ben böyle bi komedi görmedim.. Salyalar saçarak nefesiniz kesilene kadar gülebileceğiniz muhteşem bir komedi :) 9/10