ersoyali01
1 değerlendirme
25 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Özellikle film çok duygusal. Gözlerim dolu izledim. Aslında rocky serisini baştan başladım izlemeye. Hepside çok güzeldi. Düşmenin ve ayağa kalkmanın en güzel örneği bu seri. Yıkılsa da rocky her zaman ayağa kalkar. Adrian ölümü. Zamanın değişmesi. Rocky miladı dolmuş hissetmesi. Çok duygulandım. Ama bu işte bizim rocky yıkılıyor. Film de çok güzel özlü sözler vardı. Filmin ilk yarısında geçmiş filmler bahsedildi Adrian mick onları görünce gözlerim doldu. Veda filmi bu kadar güzel olurdu. İzleyin pişman olmazsınız. Rocky yaşlı görmek bile ağlattı beni. İyi seyirler
müthiş bir nostalji harika bir son.rockynin yaşlılığı aslında bizim de yaşlılığımız.çocukluğun bittiğini dünyanın değiştiğini herşeyin bir anıya dönüştüğünü bize söyleyen bir film bu.belki artık kimseyi nakavt edemezsin ama hayatın sert yumruklarına ne olursa olsun dayanmalısın diyen bir film.ölenler, yaşlananlar, geçmişin hatıralarıyla avunanlar...rocky bir efsanedir.
filmi tamamen önyargıyla izlemeye basladım rocky nin cok yaslandığını ticari amaclar icin bu filmi cektiğini ve cok basarısız olacağını düsünüyordum...ama film beni tam anlamıyla ters köseye yatırmayı basardı bir defa film hakikaten güzel..duygusallık ön planda olmus dövüs sahneleri gerceğe uygun yapılmıs ve en önemlisi film eski rocky serilerini aratmıyor..herkesin izlemesini tavsiye ederim stallone yıllar sonra iyi bir is cıkarmıs
filmin sonunda bir ara kendimi kaptırıp içimden hadi rocky indir şunu diye geçirmedim değil.antreman sahneside güzeldi rocky nasıl son raunduna çıktıysa bizimde son kez rockyi izleyeceğimiz düşüncesi gerçekten insanı duygulandırıyor hele çocukluğunuzda ilk izlediğiniz filmler rocky serisiyse.
stallone stallone ne denebilirki tek kelimeyle sinemada senin varlığında olmasa gerçekten bi tat alamam rocky benim için çok özel bi filmdir 24 yaşındayım rockyle büyüdüm ve rocky balboa filmi vizyona girdiği gün sinemada izledim müthişti eve geldim dvx olarak ailece izledik hepimiz o eski rocky filmlerinde tadı aldık ve şuan tekrar kiraladım seni balboa bilgisayarıma kopyalıyorum.film için şunları demek istiyorum bir insanın içinde ölmeyen bişeler varsa bunları dışa vurması gerekir keşke herkes rockynin yaptığını yapsada içimize atmasak bazı şeyleri herneyse bi filmi ancak böyle final yaparak sonlandırırdı stallone keşke rocky 5 hiç olmasaydıda diyorum ama olsun bi bildiği vardır rockn.