Rocky Balboa
    Rocky Balboa hakkında görüşlerin ?

ersoyali01
    ersoyali01

25 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Özellikle film çok duygusal. Gözlerim dolu izledim. Aslında rocky serisini baştan başladım izlemeye. Hepside çok güzeldi. Düşmenin ve ayağa kalkmanın en güzel örneği bu seri. Yıkılsa da rocky her zaman ayağa kalkar. Adrian ölümü. Zamanın değişmesi. Rocky miladı dolmuş hissetmesi. Çok duygulandım. Ama bu işte bizim rocky yıkılıyor. Film de çok güzel özlü sözler vardı. Filmin ilk yarısında geçmiş filmler bahsedildi Adrian mick onları görünce gözlerim doldu. Veda filmi bu kadar güzel olurdu. İzleyin pişman olmazsınız. Rocky yaşlı görmek bile ağlattı beni. İyi seyirler
    Furkan Y.
    Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Bu seri hiç bitmesin dediğim bir film. Hiç izlemediysem en az 10 kere izlemişimdir. Ama verdiği heyecan hep aynıdır.
    su-sisesi
    su-sisesi

11 Mart 2012 tarihinde eklendi
    ..üzme beni be rocky....stallone efsane off ya ne kadar yaşlanmısın öyle dostum seni çok seviyorummm..
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

4 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    yillar sonra farkli bir bakis açisiyla izleyeceginiz güzel bir film 3,5/5
    sinema-2
    sinema-2

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    müthiş bir nostalji harika bir son.rockynin yaşlılığı aslında bizim de yaşlılığımız.çocukluğun bittiğini dünyanın değiştiğini herşeyin bir anıya dönüştüğünü bize söyleyen bir film bu.belki artık kimseyi nakavt edemezsin ama hayatın sert yumruklarına ne olursa olsun dayanmalısın diyen bir film.ölenler, yaşlananlar, geçmişin hatıralarıyla avunanlar...rocky bir efsanedir.
    jackson5-2
    jackson5-2

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    filmi tamamen önyargıyla izlemeye basladım rocky nin cok yaslandığını ticari amaclar icin bu filmi cektiğini ve cok basarısız olacağını düsünüyordum...ama film beni tam anlamıyla ters köseye yatırmayı basardı
    bir defa film hakikaten güzel..duygusallık ön planda olmus dövüs sahneleri gerceğe uygun yapılmıs ve en önemlisi film eski rocky serilerini aratmıyor..herkesin izlemesini tavsiye ederim stallone yıllar sonra iyi bir is cıkarmıs
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Efsaneye, melankolik bir veda...
    skous
    skous

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Bir şampiyonun tekrar yükselişi...daha fazla puanı hak edıyor.İzlemelisiniz.
    gürsel yigit
    gürsel yigit

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Kapanış yakıştı. Bunca zaman sonra bu kadar güzel bir devam filmi veee perde teşekkürler Sly 10/10
    ozzy-badd
    ozzy-badd

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    gayet iyi bir film :D ... efsaneyi bi daha görmek çok sevindirici :D ... 10/7 ...
    pulpsagodfather
    pulpsagodfather

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    filmin sonunda bir ara kendimi kaptırıp içimden hadi rocky indir şunu diye geçirmedim değil.antreman sahneside güzeldi rocky nasıl son raunduna çıktıysa bizimde son kez rockyi izleyeceğimiz düşüncesi gerçekten insanı duygulandırıyor hele çocukluğunuzda ilk izlediğiniz filmler rocky serisiyse.
    mrsandman
    mrsandman

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Yıllar sonra bir Rocky Balboa filmi izlemek hoş bir deneyim oldu..
    bs-hasan
    bs-hasan

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    mükemmel bir son efsaneler ölmez
    thedeadlock83
    thedeadlock83

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    neden yapılmışki bu film bize ne kattı yani bu anlamadım amaç ne veya yeni birşeymi olmuşki bu filmi çekmişler? ben göremedimde hiçbirşey...
    enzofrancescoli
    enzofrancescoli

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    stallone stallone ne denebilirki tek kelimeyle sinemada senin varlığında olmasa gerçekten bi tat alamam rocky benim için çok özel bi filmdir 24 yaşındayım rockyle büyüdüm ve rocky balboa filmi vizyona girdiği gün sinemada izledim müthişti eve geldim dvx olarak ailece izledik hepimiz o eski rocky filmlerinde tadı aldık ve şuan tekrar kiraladım seni balboa bilgisayarıma kopyalıyorum.film için şunları demek istiyorum bir insanın içinde ölmeyen bişeler varsa bunları dışa vurması gerekir keşke herkes rockynin yaptığını yapsada içimize atmasak bazı şeyleri herneyse bi filmi ancak böyle final yaparak sonlandırırdı stallone keşke rocky 5 hiç olmasaydıda diyorum ama olsun bi bildiği vardır rockn.