Rocky Balboa
    Rocky Balboa hakkında görüşlerin ?

Plagueis
    Plagueis

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    mükemmeldi.slyvester stallone efsaneyi harika bir şekilde bitirdi bence.ilk filmden sonra serinin en iyi filmini çıkarmış.bu kadar güzel olacağını sanırım kimse ummuyordu.çok duygusal bir film olmus öncelikle boğazım oğlu ile konuşmalarında ve finalinde düğüm düğüm oldu.rocky nin yalnızlığını ve içindeki o bitmeyen hırsı sylvester stallone harika anlatmış.duke,paulie gibi eski karakterleri görmek de çok güzeldi.sylvester stallone’ye rocky’i tekrar dirilttiği için teşekkürler her rocky fanının izlemesi gereken harika bir film olmus 9/10
    barfly-2
    barfly-2

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    aslında stallone filmin başında anlattığı eski günlerini özleyen yaşlı amca ile kendi sinema kariyerini tasvir ediyor. bize şu mesajı vermeye çalışıyor- hayat size yumruk atabilir ama asla yere düşmeyin- ancak bize anlatmak istediğini kendisi pek gerçekleştirememiş gibi görünüyor. yerlerde sürünen sinema kariyerinde tekrar zirve yapmaya çalışması ve bunu da rocky ve rambo ile yapmaya çalışması da onun çok büyük bir acizlik içinde olduğunun göstergesi. filme gelince; bize yeni hiçbirşey anlatmadığı gibi eski anlattıklarını da deforme ediyor!!!bu filmle ortaya çıkan gerçek şu; stallone artık tamamen bitmiş!!!!!!!!!
    karadavut-efsanesi
    karadavut-efsanesi

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Beklediğimden çok çok daha iyi olmuş.
    Son iki film hiç yakışmamıştı seriye ama bu filmle mükemmel bi son oldu.
    Rocky! Rocky! Rocky!
    orkunduzalan
    orkunduzalan

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    harika! muhteşem! insanı duygulandırıyo ben daha önceki hiç bir rocky filmini sinemada izleyemedim yaşım gereği bence bir rocky filmini sinemada izlemek büyük bir şans bizler için gelelim filme filmde çok iyi mesajlar veriyo anlayana eğitici bir film hayattan dersler çıkarttırn bir şeyler var filme stallone mükemmel iyi çalışmış iyi yönetmiş iyi oynamış helal olsun keşke 7'yide çekse çekebilse çok isterdim
    muro
    muro

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    serinin ilk 4 filmi mükemmeldi.5. yi hiç beğenmedim.ilk 4 filmi defalarca kez seyretmeme rağmen 5 . sadece 1 kez izledim.bence bu film 5 ten çok daha iyi ve o filmin kötü etkisini silmek için yapılmış.Adrian ın ölümü üzücü.Ama rock bu haliyle bile şampiyonu ezdi.ve izleyicide 1o sene evvel maç yapsalardı rocky zenciyi nakavt ederdi dedirtiyo.
    tolga198607
    tolga198607

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Klasik rocky filmlerinden biri.Yanlız Dıana'nın ölümüyle biraz duygusallık vardı tabi filde.Bir diriliş, onur mücadelesi havasında geçti film.Geçen yıllara inat rocky bilbao efsanesinin devam ettiği gördük.Yalnız balboa savunma yapmayı unutmuş dövüşmeyeli sanırım:)Ringdeki mücadele, tribünlerin rocky rocky sesleri beni tekrar heyecanlanrırdı.Filmdede denildiği gibi dövüşçüler dövüşür.Rocky de yapması gerekeni yaptı.
    erhancetin
    erhancetin

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bence gereksiz bi filmdi.izlemem bişey kaçırmamış oluırdum.filmde bize rockyde neler değişti onu anlatıyo sadece.lokanta işine girmiş hepsi bu.söyledim işte size artık izlemeniz için bi neden kalmadı.(rocky balboa hayranı olmama rağmen diyorum bunları) kısacası vasat bi film
    turkl82
    turkl82

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Bu yaşıma kadar bana refakat etti... bıkmadan usanmadan bütün serilerini tekrar tekrar izleyebilirim... İtina ile sakladığım serilerin en iyisi diyebilirim... Adrian’a üzüldüm, o ayrı...
    kadirim-90
    kadirim-90

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    film güzel ama ilk yarısı biraz sıkıcıydı ikinci yarısı güzel geçti
    vortexmordher
    vortexmordher

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Rocky..
    O bir film serisinden ibaret değil..O bir efsane..
    Duygu dolu bir film.Tek kelime ile muhteşem.
    devrimci-39
    devrimci-39

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
    film muhteşemdi...
    Dram filmiydi... Bir onur filmi gibiydi... Bir adamın son isteğini nasıl yerine getirdiğini gördük.. Şansın hayattaki etkisine şahit olduk.. Filmden rock 2-3-4 gibi birşey beklemeyin bu sonuncusu.. Belki de en anlamlısı....

Gidin izleyin... kaçırmayın...
    Demirtas
    Demirtas

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Rocky Balboa... Çocukluk kahramanımız, idolümüz, olmak istediğimiz insan. Çocukluğunu 80’lerde yaşamış kuşağın bir numaralı hayal kahramanı. O’nun hakkında ne denilebilirki. Rocky serisi bence sinemasal açıdan değerlendirebileceğimiz bir seri değil. Çünkü Rocky’e karşı objektif olmak çok zor. O’nunla büyümüşüz. Bizi avucunun içine almış bir kere. Ama bu son film hakkında birşeyler söylemek gerekiyorsa şunu söyleyebilirim. Kısaca Rocky güzel bir veda hazırlamış. Baştan sona bir saniye bile sıkılmadan zevkle ve çok tuhaf nostaljik hislerle izledim. Rocky’le büyümüş ama hiç bir filmini sinemada izleyememiş olmanın verdiği değişik bir duyguda vardı. Bıgüne kadarki bütün filmlerini televizyondan izlemiş biri olarak O’nu o büyük perdede izlemek çok tuhaf bir duyguydu.Sylvester Stallone gerek yaşına çok uygun bir hikaye hazırlamış. Filmin ilk yarısı olması gerektiği gibi eskilere göndermelerle çok yoğun bir duygusallıkla geçiyor. Filmde Adrian’ın olmamasına rağmen O’nu yok sayamıyorsunuz. Varlığı filmin içinde çok yer tutuyor. Ve O neden yok demiyorsunuz.İkinci yarısında hızlanan film maç sekansıyla heyecanını tavana vurduruyor. Ve bence Sly hayatının son maçının sonucuna çok iyi karar vermiş. Bundan daha iyi bir son olamazdı.Duygusallığımızı bir kenara bırakırsak ve filmle ilgili bir takım göze çarpan eksikliklere gelirsek şunları söyleyebiliriz. Bence filmde olmamış unsurlardan bir tanesi Rocky’nin son rakibini oynayan oyuncu. Rocky’nin tarihinde karşılaştığı en temiz yüzlü boksör. Bir boksörden başka herşeye benziyor. Onun dışında antrenman sahnelerinde kısa bir hayal kırıklığı yaşadım. Bence biraz daha uzun tutulmalıydı. Çok kısa geçildi. En azından kulaklarımızda yer eden o müthiş müziği biraz daha dinleyebiliridik.Sonuç olarak kahramanımız hayatının maçını kazanarak ! bizlere veda etti. Bizde Rocky’le büyümüş hayranları olarak O’nu uğurlama şansına sahip olabildiğimiz için çok sevinçliyiz. Kendi adıma seni özleyeceğim Rock...Varlığınla bize yaşattığın herşey için teşekkürler...
    jamesbond-2
    jamesbond-2

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
    iyi filmdi ama eski rockylerin tadını vermedi bana.ayrıca ilk 50 dakika çok sıkıcıydı onun dışında dövüş sahneleri falan iyiydi ama sadece dövüş sahnesi için film izlenir mi'düşünülür.sylvester yaşına göre iyi bir oyunculuk çıkarmış.rocky serisini izleyenler izlesinler ama hiç bir filmini izlemeyenler rocky’nin izlemesinler derim.
    kill-bill86
    kill-bill86

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
    arkadaslar sonucta rocky bır efsane ve bence ona bu son sansı vermek zor olmasa gerek ben fılmı ıslemedım ama bana kalırsa emınım eskı rocky fılmlerı kadar hareketlı olmayacaktır fakat o ruhu bıze tekrar yasatacaktır bence ızlenmelı
    ocelott
    ocelott

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten rocky gibi efsane bir serinin sonuna bu hiç yakışmadı.canlı yayın tarzı çekim efektleri ile kurtarabileceklerini sanmışlar fakat herşey zorla yaptırılmış gibi gerçekten kötü.