Hesabım
    Yılın Büyülü Olayı Wicked'dan Yeni Fragman ve Afiş

    Ariana Grande ve Cyntia Erivo ile Oz Diyarını Keşfedin..

    Universal Pictures'ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı müzikal "Wicked" uyarlamasından yeni fragman ve afiş geldi. Yirmi yıldır sahnelerin en sevilen ve en uzun soluklu müzikallerinden biri olan Wicked, uzun zamandır beklenen beyaz perde yolculuğunu bu kış sezonunda kuşaklara yön veren, muhteşem bir sinema olayı olarak gerçekleştirecek.

    Oz cadılarının anlatılmamış öyküsünü konu alan filmde Cynthia Erivo, sıra dışı yeşil cildi nedeniyle yanlış anlaşılan ve henüz gerçek gücünü keşfedemeyen genç bir kadın olan Elphaba'yı canlandırıyor. Ayrıcalık ve hırsla parıldayan, henüz gerçek kalbini keşfetmemiş popüler bir genç kadın olan Glinda'yı ise Ariana Grande canlandırıyor.

    İkili, fantastik Oz Ülkesi'ndeki Shiz Üniversitesi'nde öğrenciyken tanışır ve aralarında alışılmadık ama derin bir dostluk oluşur. Muhteşem Oz Büyücüsü ile karşılaşmalarının ardından dostlukları bir dönüm noktasına ulaşır ve hayatları çok farklı yollara sapar. Glinda'nın popülerliğe olan amansız arzusu; onu, güç tarafından baştan çıkarılırken, Elphaba'nın kendine ve çevresindekilere sadık kalma kararlılığı, geleceği üzerinde beklenmedik ve şoke edici sonuçlar doğuracaktır. Oz'daki olağanüstü maceraları, sonunda İyi Glinda ve Batı'nın Kötü Cadısı olarak yazgılarını tamamlamalarını sağlayacaktır.

    Filmde ayrıca Shiz Üniversitesi'nin muhteşem müdiresi Madam Morrible rolünde Oscar® ödüllü Michelle Yeoh; çapkın ve gamsız prens Fiyero rolünde Jonathan Bailey (Bridgerton, Fellow Travelers) yer alıyor; Tony adayı Ethan Slater (Broadway's Spongebob Squarepants, Fosse/Verdon) fedakar bir Munchkin öğrencisi olan Boq rolünde; Marissa Bode ilk uzun metraj filminde Elphaba'nın en sevdiği kız kardeşi Nessarose rolünde; ve popüler kültür ikonu Jeff Goldblum efsanevi Oz Büyücüsü rolünde yer alıyor.ü

    Universal Pictures

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top