Hesabım
    Yeni "Wicked" Fragmanıyla Oz Diyarı'nı Keşfedin!

    Ariana Grande ve Cyntia Erivo "Wicked" müzikalinden uyarlanan filmde başrolleri paylaşıyor.

    Universal Pictures'ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı iki bölümlük müzikal "Wicked" uyarlamasının ilk uzun fragmanı nihayet geldi.

    Oz cadılarının anlatılmamış öyküsünü konu alan filmde Cynthia Erivo, sıra dışı yeşil cildi nedeniyle yanlış anlaşılan ve henüz gerçek gücünü keşfedemeyen genç bir kadın olan Elphaba'yı canlandırıyor.

    Ayrıcalık ve hırsla parıldayan, henüz gerçek kalbini keşfetmemiş popüler bir genç kadın olan Glinda'yı ise Ariana Grande canlandırıyor.

    İkili, fantastik Oz Diyarı'ndaki Shiz Üniversitesi'nde öğrenci olarak tanışır ve alışılmadık ama derin bir dostluk kurar. Harika Oz Büyücüsü ile karşılaşmalarının ardından arkadaşlıkları bir yol ayrımına gelir ve hayatları çok farklı yollara sapar.

    Glinda'nın korkusuz popülerlik arzusu onu güç açısından baştan çıkarırken, Elphaba'nın kendine ve etrafındakilere karşı dürüst kalma kararlılığı, geleceği üzerinde beklenmedik ve şok edici sonuçlar doğuracaktır.

    Oz'daki olağanüstü maceraları, sonunda İyi Glinda ve Batının Kötü Cadısı olarak kaderlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak.

    Filmde ayrıca Shiz Üniversitesi'nin muhteşem müdürü Madame Morrible rolünde Michelle Yeoh, çapkın ve kaygısız bir prens olan Fiyero rolünde Jonathan Bailey, Fedakar bir Munchkin öğrencisi olan Boq rolünde Ethan Slater ve efsanevi Oz Büyücüsü rolünde Jeff Goldblum yer alıyor.

    Jon M. Chu tarafından yönetilen film 29 Kasım'da gösterime girecek. İkinci filmin ise 26 Kasım 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top