Film Makinesi
18 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Son derece başarılı efektleri olan kaliteli bir bilim kurgu-fantastik. Hellboy'u hatırlattı. Benzer yanları var. Tabii bu tür filmleri sevmeyenler beğenmeyecektir. Bu filmin başarısız olduğu anlamına gelmez.
Teknik yetersizlikleri, insanın midesini kaldıran iğrenç sahneleri, kötü oyunculukları ve berbat sonuyla rezil edilen bir film.Çok ilginç bir konusu olduğunu ve yeniden doğru bir yönetmenin elinde çekilirse çok iyi bir üçleme bile çıkabileceğini düşünüyorum.
kim ne derse desin şimdiki süper kahramanlar kadar görsellik olmasada bence bu film şimdiki süper kahraman filmlerinden daha fazla emek var bence gayet güzel bir film ama tekrar çevirimini görmekte isterim. o mavi yartıklar spawn tırla yaptığı çatışma sahnesi süperdi hele o kamyonla (vinçte olabilir) yaptığı drıft hiç aklımdan çıkmıyor 10/10 ama şimdiye göre notum 10/9
1997 yapımı film zamanının başyapıtıdır.Görsel efektleri birçok filme,yönetmene ilham kaynağı olmuştur.Bence çizgi roman karakteri olarak ilk 3te olan Spawnın devam filmi,karakteri bilen bir ekip tarafından çekilmelidir.Filmin her tarafı kötü bile olsa 1997 model pelerin bence yeter...
çocukken böyle saat 12ye yaklaşıyor. bende ilk defa kalıyoruım 12ye kadar ama bu filmin tekrarı var ya tabi bekliyorum.star tvde.bana o zaman çok güzel gelmişti. ama bir alttaki arkadaşında dediği gibi gerçek yorumu şimdi yapmak lazım bir kez daha hiç izlemedim ama izlemek gerek.öyle karar verilmelidir.
televizyonda çokça kez izlediğim bir çizgi roman uyarlaması.hatta şu an piyasadakilerden çok çok çekildiği düşünülürse bir nevi öncü de denebilir bu tür için.gerçekten eğlenceliydi,rastlarsanız izleyebilirsiniz sıkılmadan.sivri dişli cüce yaratık da bir o kadar iğrençti.