korsan-x
4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ben gercek bir film fanatigiyim diyenler sinemaya hasta olanlar eger bu filmi izlemedilerse yazik yani Spawn devam film i cekilmeyerek adete bir hayal kirikligi oldu. Kanaatimce Spawn in devam fikminin cekilmemesi sinema tarihine buyuk bir kara leke... Eminim ki izleyenlerde benimle ayni kanaatte
İyi veya kötü yorumları na bakmayın seyredin ve buna siz karar verin. Spawn ı seyretmeden ölmeyin bence kötü bile olsa herkesin seyretmesi lazım ki bence mükemmel bir film :)
bence yapıldığı yılla göre çok güzel bir film hatta şimdi yapılan filmlerle bile yarışabilicek kalitede. ben çok beğendim. bence gayet hoş ve kaliteli bir film olmuş
çizgi romandan uyarlama filmler arasında en başarılı filmlerden biri spawn.senaryo,kurgu,efektler,oyuncular mükemmel.izlemeyen mutlaka izlesin.soluk soluğa izleyeceğiniz bi film.tavsiye ederim
çizgi raoman uyarlaması olarak harika bir film. özellikle çizgi film uyarlamalarıyla bu film sayesinde tanışanlar üzerinde diğer filmleri beğenememe gibi bir sorun yaratabilir. zamanına göre harika...izleyeli beş seneye yakın oldu ama hala çoğu sahnesi aklımda...
Küçükken Bunu İzlerdim çok Hoşuma Giderdi Michael Jai White hastaıyım bende Undisputed 2 De çoK güZeL aMa bu Sitede yoK Küçüklük Anılarından Dolayı 10/10