4,6
Baba 3 hakkında görüşlerin ?
25 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
bence serini büyüsünü bozuyor bu film
14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bu filme kötü demek haksızlık olur bence.Serinin en kötü filmi deniyor ancak Baba 1’de Marlon Brando Baba 2’de Robert de Niro gibi iki usta oyuncu Al Pacino’ya eşlik ediyordu.Burda ise sıradan bir oyuncu olan Andy Garcia eşlik ediyor.Filmin konusu,yöetmeni ve Al Pacino her zamanki gibi bence gayet başarılı.
30 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Valla ben "Bir Zamanlar Amerika" dan önce "GodFather I-II-III" derim.Ne bileyim Al Pacino, Andy Garcia, Marlon Brando dan mı kaynaklanıyor bu seçim artık siz düşünün... De Niro nun oyunculuğuna birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın "Taxi Driver " ve "Bir Z. Amerikada" ki performası mükemmeldi...
4 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Baba3 ile ile ilgili bütün iyi yorumlara katılıyorum,kötü yorumlarında karşısındayım.Yalnız Marlon Brando’yla hatırlanması konusunda Topan’a katılmıorum.Bence Marlon Brando ile anılması gayet normal ve doğru.Çünkü Brando olmasa’ Baba’ sinema dünyasında şu anki yerine gelemezdi.Don Corleone rolünü de başka kimse oynayamazdı zaten.Don Corleone karakterini ,Baba kavramını yaratan sadece Marlon Brando’dur.
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
gercekten serinin sonuna yakışan bir film.sinema dünyasının bugüne kadar çekmiş olduğu en iyi mafya filmi oluyor kendisi.fakat nasıl olurda al pacino ve andy garcia beğenilmez anlamıyorum.cunku başrollerdeler..1990 dan bu yana onlar kadar iyi oyunculuk sergileyebilecek kimse yok ne yazık ki ve yine yazıktır ki bu yüzden bu tür veya buna yakın derecede bir yapım gelmiyor.
26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmde babanın ilk defa yaptıklarından pişman olması özellikle kardeşini öldürmenin verdiği vicdan azabı...ve büyük final acı çekerek kadere boyun eğmesi bence ülkemizde de bu tarz yapılan filmlerde bu mesajlar verilmeli mafyaya bir kez bulaşan çıkamaz,sevdiklerini kaybedebilir ve bu işin sonu yok maalesef ülkemizdeki filmler bu tarz yaklaşımlardan uzak polat-memati-abdüley hala hayatta
14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gitgide dahada durağan bir hal alan film seri durgunluğuna geçiş evrimini son vol'de tamamlıyor,1-2'ye kıyasla beğenmedim bu seriyi ,oyunculuklara yine diyecek birşey yok,özellikle Al Pacino'nun merdivenlerde ağladığı sahne,bir ara sessizlik oluyor sonra Al'ın sesi geliyor.1 ve 2'yi izleyenlerin doğal olarak mutlaka izlemesi gereken party 3 bende beklediğim son etkisini yaratamadı.İyi seyirler.7/10
14 Kasım 2005 tarihinde eklendi
baba serisine yakışan bir final.eleştirmenlerin beğenmeme sebebi ise tabii ki o mükemmel iki filmin arkasından gelmesi.gayet güzel ve kaliteli bir film.
1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sinemayı yakından takip ettiğim halde bu seriyi daha yeni izledim.Film için serinin en kötüsü yorumlarına katılmıyorum ayrıca.2. film diğerlerinden biraz daha iyi duruyorsada 3. film ve 1. film seriden kopmamış başyapıtın taşları olmuş.Genel kanı tabi ne olursa olsun başyapıt film olmuş.Seriyi bitirdiğimde işin aslı serinin devamını istedim.Belki bu filmin oyuncularının senaryosunun sağlamlığından kaynaklanıyordur.Ancak part 4 ü çekmemeleri bu filme olan saygıyı kat be kat artırıyor şimdi daha iyi anlıyorum.Belki fazla olmasada iyi yapılmış seri sinemaların devamı izleyicileri tarafından bekleniyor ancak bu filmler gişeye oynamadıklarıda belli zaten.
30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu film için daha söylenecek ne varki olayı bitirmişler bu filmde ama aksiyon yönü biraz düşük ama yine alpacino konuşturmuş bu arada gerçektende yaşlı halini öyle bir yapmışlar acaip benizyor :) 10/9
7 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesınlıkle dıger serılerden iyi en iyisi hatda
26 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Corleone ailesinin akıbetini anlattığı için çekilmesinden rahatsız olmadım, bilakis memnun oldum. İlk iki film kadar olmasa da etkileyici idi. Al Pacino bu filmde oyunculuğun zirvesinde geziyor. Michael'ın günah çıkarttığı ve oğlunun o mükemmel İtalyanca şarkıyı söylediği sahnede gözyaşlarıma engel olamadım.
Ah o şarkı, hani filmin temel müziği olan şarkı. MP3'ünü çok aradım ama bulamadım. Bulan varsa lütfen bana adresini bildirsin.
Coppola'nın kızı yanlış bir seçim gibi geldi bana. Daha güzel :) bir oyuncu bulunabilirdi.
Bunun yanısıra Andy Garcia da harikalar yaratmış. İnsan onu seyrederken hem Michael Corleone'den hem de Santino Corleone'den bir şeyler bulabiliyor.
En kısa zamanda üçlü DVD'sini almayı istiyorum. Çünkü dublaj berbat. İlk filmde Vito Corleone'nin sesini benzeteceğiz derken -affedersiniz- içine etmişler.
...
Bir arkadaşın dediği gibi, Baba olsun da çamurdan olsun.
25 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Serinin 3.bölümü , hanedanlığın var olma savaşı içinde gelecek kaygısı üzerine yoğunlaşılıyor.Hikayede mevcut bütün karakterleri gerçeğe uygun yaşlanmış olarak görüyorsunuz.özellikle Al Pacino ' nun Michael Carleone karakterinde o sert, kaya gibi duruşu ve karşısındakini titreten bakışına yanı sıra ağlarken izleyeceksiniz. Bu bölümü kavrayabilmeniz için kesinlikle diğer iki bölümü izlemeniz lazım.Üçüncü bölüm Mario Puzzo ve yönetmen Capolla birlikte senaryolaştırmışlar.Filmin başı uzun dialogler halinde gelişiyor.Diğer iki bölüme nazaran izleyici açısından daha ağır tempoda gelişiyor gibi görünse de sakın acele etmeyiniz.Sonlara doğru sizi beklenmedik şok bir final karşılayacaktır.İşte bu Copolla ' nın tarzıdır.Godfather bir bütün olarak, filmdeki karakterlerin kıyafetlerinden tutun da, senaryo içinde ki replik, sahneler ve tüm oyuncuları ile izleyici için artık efsaneleşmiştir. Zaten filmin müzikleri ve başta Al Martino ' nun bölümlerde ufak rolleri ile sesini duymanız dahi unutulmazlar arasındadır.Mutlaka 3 seriyi de izleyiniz.
22 Şubat 2004 tarihinde eklendi
?
Diğerleri kadar güzel olmasada yinede inkar edilemeyecek bir film
8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Şu cümle serini 2. ve 3. filmindeki kralin kim oldunu ispatlar:)'Dünya corleone ailesini bir tek isimle hatırlıyacaktır:Michael Corleone..Serini 3. filmine gelince al pacin yine muteşemdir sanki 2. filmle3 . film arasında çok az bi vakit varmış gibi rolünde hiç bir kopukluk olmada ekrana yansıtmış olması muhtşemlik örneğidir.Bu seridede şu sahneye bayılıyorum.Kay sicilyaya gidip dolaşmak için taksinin kapısını açar ve şoför koltuğundaki al pacino şapkasını çıkarıp büyük bir kibarlıkla:Buona giornata sinyora, emrinizdeyim' der.Bu seride diğer iki bölümde yıktıkların onarmaya çalışan ve bunu o ihtişmlı tahtından inerek yapan bi mike vardır..Alsında bu onun yapmak istediği ve yaşamak istediği bi hayttır ama ne çareki don corleoneyi taşımak için bu hayattan vaz geçmiştir.Bence serinin 3. bölümede iz bırakıcak cinstendi.Bence 3. bazılarının dediğinin aksine süperdi.