patoshik
14 Şubat 2021 tarihinde eklendi
film ilk başlarda enteresan ve ilgi çekici gelmişti. filmi siyah beyaz olarak da başarılı aktarmışlardı ama oyunculuk cidden flash tv oyunculuğuydu. yüksek yıldız veren arkadaşlar belki sanatsal açıdan vermiş olabilirler ama bana göre oyunculuk vasatında altındaydı. hani seksenler doksanlar zamanı olsa normal karşılanırdı ama yakın zamanda böyle güzel bir kurguya bu oyunculuk yakışmamış.
Film tarz olarak gerilimi yaratmada ve sürdürmede son derece başarılı..Ancak dramatik olarak karakterlerin neden böyle bir yarışmaya katıldıklarını anlatmak açısından yetersiz.Yönetmenin böyle de bir niyeti olsa çok daha iyi bir film ı bir film izlemek için ideal bir seçim olacaktır.
Bu filmin 2010 versiyonu sitede kayitli degil sanirim. her neyse tavsiye ederim, mickey rourke ve jason az gorunsede bi kac saniyeligine bile mickey rourke izlemek guzeldi. :)
ne gerılım ne korku nede drama garıp sıkıcı bır fılm..begenenlere şaşırmıyorum..o zaman cemal şanın nurı bılge ceylanın belgesellerınıde ızleyebılırsınız... çok sıkıcı saçma.. sınemasal anlatım 0... ınsanlara bır eser bırakmalısınız...
inanamıyorum filmin puanı nasıl bu kadar düşük olabilir harika bir film sinema severler kesinlikle kaçırmasın bu arada filmin amerika versiyonu çekilmekteydi
film güzel. ancak izlediğiniz zaman ki psikolojik durumunuza göre çok farklı etkilerde yaratabilir. ama konusu bakımından bir ilk. ve bunu siyah-beyazla birleştirmeleri gerçekten doğru bir hamle olmuş. renklisinden çok daha etkileyici oldu böylece. ama dediğim gibi durumunuza göre çok da sıkılabilirsiniz izlerken.
sade bir anlatım. kara film olmasıda fimin atmosferini çok ii yansıtmış. para: varlığı bir dert yokluğu ölüm:)konu olarak bir ilk olduğundan izlenebilir.