denge5
25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film çok etkiliyiciydi sonuna kadar gerdi beni belkide siyah beyaz olmasının bunda çok büyük bir etkisi vardı o silahları sanki benim başıma dayadılar ancak filmin kahramanıyla seyirciyi daha çok özdeşleştirebilirdi yönetmen ama yinede güzeldi
filme, biraz düşük temposunun dışında söylenecek laf yok. basit ama sıradışı senaryo, siyah beyaza uygun sinema dili ve konuyu işleyişiyle güzel bir film.
karanlık, kasvetli, etkileyici ve çok gerçekçi bir film. özellikle rus ruleti sahneleri ve müthiş sonu çok iyiydi. gerçek sinema izleyicileri için biçilmiş kaftan. maalesef sınırlı salonda oynuyor. kaçırmayın derim...
Son zamanlarda cıkan fragmanların aksine, değişik olmakla beraber film hakkında pek de fikir yürütülemeyecek bir fragman olmuş.Konu gercekten farklı. Biraz ürperdim desem sanırım yalan olmaz. Kazandıgı ödüller izlenesi bir film olduğunu gösteriyor... Tavsiye ederim
Belki 5-6 aydır arşivimde bulunan bir filmdi.Vizyona gireceğini görünce konusunu bi okuyayım dedim.Çekici geldi.Film hemen başında siyah beyaz olması beni biraz soğuttu son model arabalar telefon falan ama siyah beyaz bir filmle karşılaşıyorsunuz.Baş rol oyuncusu ki tanımam kendisini çok kasmış oynarken.Kısa süren bekleyişin ardından artık film kendini aşıyor ve merak duygusunu insanın içine aşılıyor adeta.Acaba bu çocuk nereye gidiyor diye meraklanıyorsunuz.Nasıl bir kumarın içine düştüğünü anladıktan sonra film çoktan sizi içine çekmiş oluyor ve sıkılmadan izliyorsunuz.Dediğim gibi renkli olsaymış bence ama daha iii olurmuş gibi geldi bana.Kısaca iii bi film tavsiyedir.