4,2
Angel-A hakkında görüşlerin ?
18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel filmdi.Siyah beyaz olması dahada filmi güzelleştirdi,arkadaşın birinin dediği gibi ayna karşısındaki Angela ile Andre’nin konuşması çok etkileyiciydi.
28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Siyah beyaz ,iyi ve kötü huy ,boy farkları,iyi ve kötü insanlar zıtlıklar akılda kalıcılığı arttıran öğeler filmi ilk izlememde her sahnesi gözümün önünde ,parisin o muhteşem atmosferi bu filmi izleyince sevgilime bir o kadar aşık oldum,meğer ne kadar körmüşüm.Herkese tavsiye ediyorum kesin kez izleyin.
23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kendini bilmeyen,kendine sürekli yalan söyleyen,yalnız bir adam...ve kendiyle barışmasını sağlamak için gönderilen bir melek...İnsanları insan yapan,içteki şeylerdir,sadece dışa vurmak gerekir.Müthiş güzellikte bir melek,ve aslında o melek yardıma ihtiyac adamın,yansıması.Ve aşk başlar,hemde dış görünüşle,parayla hiçbir alakası olmadan...Böyle bir önermesinin olacağını hiç tahmin etmemiştim,ama gerçekten çok önemli şeyler anlattı ve bir hayli komikti.Dialoglar çok güzeldi,luc bessonın bence en iyi filmi.10/10 !
28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Nedense bu kadar iyi olabileceğini hesaba katmadan izlememiştim zamanında. Ama izleyince farkettim ki, çok şey kaçırmışım. Değişik bir aşk öyküsü, siyah-beyaz çekimler de yakışmış.
23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben zor bir film beğenen olarak bu filmi gerçekten çok beğendim.herkes izlesin bu filmi .pişman olmucaksınız...
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
sade bi film hoş fazla uzun diil tadında bi film..
bi jamel debouze hayranı olarak izleyin derim ki ole tek koluyla ne rollerin altından kalkıyo inanılmaz bi oyuncu
10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.Uzun zamandır almayı düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı ve şimdi çok şey kaçırdığımı gördüm.Oyunculukları,incelikli senaryosu siyah beyaz görüntüleri(çoğu bir tablo gibi)...harika bir film.İleride sinema tarihine geçeceğine eminim 10/10
8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
sadece tek bir isim luc besson
29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
değişik , çok güzel ve etkileyici bir film kesinlikle izleyin:)
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
cok güzel bir film..izlenmesi gerekenlerden
9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sımdı dvdsını ızledım rie rasmussen ve jamel debbouzenin oyunculuklarına digecek söz yok gercekten cok ii oynamıslar senaryo da ii ilk defa bi filmde eleştiricek bişey bulamadım herzaman herşeyin mutlaka bi cozumu oldugunu anlatan guzel bi film
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok hoş çok güzel bir film.luc besson gerçekten işini iyi biliyor.ikili ilişkileri çok güzel yazan çok iyi bir senarist.baştan sona komik yer yer dramatik süper bir film.
23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
luc besson ne yapmış da kötü yapmış kii. kral bir film 10
11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
angel_a ve andre'nin ayna karşısındaki sohbetlerini unutamıyorum.. film iyiki siyah-beyaz çekilmiş güzel bir filmdi.

"biri nasıl yapacağını göstermeden kendini sevmek çok zor..."
30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gerçenten mükemmel.Luc Bessonun aksiyon konusunda mükemmel olduğunu biliyordum ama romantizmde bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim.Mutlaka izleyin derim...