4,2
Angel-A hakkında görüşlerin ?
7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Yine son bikaç aydır izlediğim en İYİ filmlerden ikincisi bence. Filmi değerlendirmeye ilk olarak LUC besson'un siyah- beyaz çarpıcı görüntüleri sanki müthiş fotoğraflarla sinema kareleri oluşturulmuşcasına. Kameranın durduğu yerler Luc besson'un kalitesini tekrar gösterdi.
İnsan Öyle bir Varlık ki içinde bulunduğu ve bulunacağı durumları kendi yaratır yaşam zenginliğiyle işte bu film insanın içindeki gerçek insanın çıkmasını konu ediyor, kendini SEVmekle başlıyor herşey ve sonra Etrafındakileri de sevmeye başlıyorsun. Sevdiğin şeye nasıl sıkı tutunup, onun gökyüzüne uçup senden kaçmasını bile engelleyebilir İnsanoğlu, yeterki istesin. Mutlaka İzleyin, Iskalamayın.
"Ali Emre Peker"
1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Angel-a tartışmasız Fransız sinemasının en iyi yapımlarından biri.Zaten bana göre Fransız sinemasının top 3ü var ve bu top 3 benden 10/10 aldılar.İlki Amelie,ikincisi Cesaretin Var Mı Aşka? ve üçüncüsü Angel-A...Kısa boylu adamı ve uzun bacaklı kadını bence mutlaka izlemelisiniz.
27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hezaman oldugu gibi luc bessondan yine kaliteli bir film.filmi dahada heycanlı ve izlemeğe değer yapan sade ama yavan olmayan,
duygusal ve aşk kokan halini dahada pekiştiren mükemmel oyunculuk ki özell,kle rie rasmussen konunun anlatımında çok iyi bir performans sergilemiş bir kez daha tebrik ederim
10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sana yardımcı olmak için gelen meleğe aşık olmak.
bu puanı hakedıyor.
14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu siteyi sık ziyaret ederim ama ilk defa bir film için üşenmeden yorum yazyorum. Film muhteşemdi. Beni bir de Wicker Park filmi böyle etkilemişti. İzlemeye doyulmayacak bir film. 10/10.