4,2
Angel-A hakkında görüşlerin ?
3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bir çok Fransız yapımı film izlemişimdir.Bu filmde de oldugu izledigim diger filmlerde bana cok farklı duygular yaşattı.Her filmdenden ayrı bir tat aldım.Verilen mesajlar,anlatılan duygular ve kurgusu sayesinde çok severim ve izlemekten büyük zevk alırım Fransız yapımlarını.. Filmden bircok sonuc cıkartılabilir..Kendini tanımayan,herkese borcu ve bası dertde olan bir adama Angel-a adlı bir melek gönderilir.Aralarında da uyuşmazlıklar ve zıtlıklar vardır.Ama Angel-A nın sayesinde kendi benligine kavusur,kendini tanır,kişiligini sorgular ve zamanla da Angel-a karsı farklı duygular hissedir Andre... Film diger Fransız yapımlarında da oldugu gibi görsellik,anlatımı ve kurgusu yönünden cok başarılı.Siyah-Beyaz olması filme çok farklı bir hava katmış,ve cok da güzel olmuş.Filmin Paris te gecmeşi ve ordaki güzelliklerin gösterilmesi bu sahnelerin aklımızdan cıkmayacagını saglayacagına benziyor.Filmdeki dialoglar gercekten cok güzel ve etkileyiyciydi...Bazıları da komikti,yer yer güldürdü beni.İzleyiciye farklı duygular yaşatan,bircok anlam cıkartabilecegimiz müthiş bir film.Filmin tek sonunu begenmedim.Onun dışında da yer yer sıkıcı geldi bana.Bunların dışında olumsuzluk göremiyorum.Müthiş bir film.Bu filmi de izleyerek fransız yapımlarını cok sevmeye başladım..İzlenmesi gereken bir film.108
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi ilk gördüğümden beri çok merak eiyordum ve çok iyi bir film olduğunu tahmin ediyordum ve gerçektende öyle bir filmmiş fakat sonudaha farklı olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum ama herşeye rağmen çok güzel bir film
14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence çizgi uyarlamada sin city 'ye rakip gösterilmesi şaşırtıcı. bu kadar beğenen insana saygılıyım ancak beklentilerimi karşılamıyor. henüz cast'ını incelemedim ama yanlış insanlarla çalışılmış gibi geldi. yapımcıya yazık olmuş. renksiz ihtişamsız. kendi kulvarında bence başarısız.
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok hoş çok güzel bir film.luc besson gerçekten işini iyi biliyor.ikili ilişkileri çok güzel yazan çok iyi bir senarist.baştan sona komik yer yer dramatik süper bir film.
10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bence cok ama cok eglenceli bir filmd.....oyunculuklar harika :D....8-10
6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bana göre filmin asıl amacı asıl meleğin içimizde olduğunu anlatmaktır bunu da başarmış herkese tavsiye ederim
26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmeye değer bir karekter savaşı.
1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir senaryodan ne kadar iyi bir film çıkarılabilirki? Görsel güzellikler bile kurtaramamış filmi. Fazla söze gerek yok, koca bir hayal kırıklığı! Ne yazıkki olmamış Luc amca
23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
luc besson ne yapmış da kötü yapmış kii. kral bir film 10
25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Film sadece konuşmalardan ibaret.pek ilginç bir tarafını farketmedim.bence izlenmesede olabilecek filmler arasında..
11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
angel_a ve andre'nin ayna karşısındaki sohbetlerini unutamıyorum.. film iyiki siyah-beyaz çekilmiş güzel bir filmdi.

"biri nasıl yapacağını göstermeden kendini sevmek çok zor..."
5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
@poorblood tam benim diyeceklerimi yazmis.

Yonetmenin luc besson olmasi filmi kurtaramamis finaline kadar surune surune gelen film finalde iyice dagilmis.Bu kadar kotu bir final uzun zamandan beri gormemistim.
29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film siyah-byeaz cekimiyle, fondaki etkileyici Paris goruntuleriyle, inanilmaz guzelligiyle Angel-A'yi canlandiran oyuncusuyla (ozellikle erkekler icin) ve tabii ki Luc Besson'un sinematografik kalitesini (belki de dehasını) konusturmasiyla izlenmeye değer. Ancak senaryo acisindan cok da yaratici oldugunu soyleyemeyecegim. Ne de olsa Luc Besson'dan her zaman Leon'daki yaraticiligi bekleyemeyiz; degil mi?..
30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gerçenten mükemmel.Luc Bessonun aksiyon konusunda mükemmel olduğunu biliyordum ama romantizmde bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim.Mutlaka izleyin derim...
28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken bu kadar eğleneceğimi ve güleceğimi hiç düşünmemiştim. film beni çok şaşırttı gerçekten. bence çok hoş bir film sessiz sakin ve hoş bir mesajı olan bir film. pişman olmazsınız izleyin bence :)