4,2
Angel-A hakkında görüşlerin ?
10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
luc besson’dan kalitesine yakışır bir film. müthiş paris görüntüleri ve güzel temposuyla hoş bir film olmuş. rie rasmussen güzelliğiyle büyülüyor.izleyin güzel bir film 7/10
2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Kendisinden ve hayatından nefret eden bir insanın kendi öz benliğine dönüşünü ve aslında kendisini sevmenin ne kadar önemli olduğunu anladığını izleyeceksiniz, çok anlamlı bir film.
28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Nedense bu kadar iyi olabileceğini hesaba katmadan izlememiştim zamanında. Ama izleyince farkettim ki, çok şey kaçırmışım. Değişik bir aşk öyküsü, siyah-beyaz çekimler de yakışmış.
23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en sade ama en güzel filmlerden yönetmenlik basarısı cok hoş bir film kaçırmayın
8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Siyah-beyaz olmasa bu kadar çarpıcı olmazdı... çok sevdiğim filmlerden biri daha...fahişelik kostümünü seçmiş bi melek,gayet anormal..oyunculuklar,yönetmenlik...herşey çok iyi...favori filmlerimden..10/9
23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ne şirin, içten bir filmdi... Aşık olasım, aşkımı da her yere haykırasım geldi. Oyuncular başarılıydı, abartılı değildi. Güzel bir kurgu, siyah-beyaz olması ilginç ve hoş bir detay :)
26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Oldukça duygusal bir film..Oyunuluklarda çok iyi..Yer yer güldürsede içinde çok şeyler barındırıyor hayata dair..Çekim tekniğide ilginç film boyu siyah beyaza varan bir çekim var..Ama bu sizi yormuyor tam tersi başka bir dünyaya götürüyor..Birgün bende böyle bir melek bekliyorum kendim için:))Herkese iyi seyirler..
13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten çok etkileyici bir filmdi.. Sıradışı konusu, işleniş tarzı, etkileyici görselliği, oyuncuların performansı...Her şeyi ile çok başarılıydı..Ve film, bittiğinde insanın içine dolan bir huzur ve yüzüne yerleşen bir gülümsemeye sebeb oluyor.. Bence mutlaka izlenmesi gereken, kült olabilecek, sanatsal yönü de olduğunu düşündüğüm süper bi film ..
27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Usta yönetmenden nefis bir film daha. Film eğer yüzeysel olarak izlenirse hoş bir komedi filmi olarak kalabilir akıllarda. Ama filmin asıl amacı önce kendimizi sevmeyi,kendimize güvenmeyi aşılamak istemesi. Filmin siyah-beyaz olarak çekilmesi de çok daha hoş bir hava yaratmış.Gerçekten çok beğendim..
14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
konu oldukca farklı ve lginç. e bi de luc besson yönetiyor. fazla söze gerek yok.izlemeli!
23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben zor bir film beğenen olarak bu filmi gerçekten çok beğendim.herkes izlesin bu filmi .pişman olmucaksınız...
4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
siyah beyaz bir paris güzellemesimelek küçük kahramanımıza sana hayatımı versem ne yaparsın diyerek hem onun hayatına hemde bizim hayatımıza cuppp diye dalıyo meleğimiz esas oğlana ilk önce kendini sevmesini ancak ozaman dünyayı ve diğer herkesi sevebileceğini öğretiyo sen nehri üzerinde iki yabancı insan biri dünyayı sevmiyo biri dünyadan bile değil ne kadar harika bi filmdi herkese tavsiyelerimle luc besson geri döndü....
27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bana göre bir film izlerken o filmi daha iyi anlamak,daha iyi özümsemek için mutlaka orjinal dilinde filmi izlememiz gerektiğine inanıyorum.Mesela örnek vermek gerekirse,Benim Adım Sam filmini orjinal dilde izlemek filmi anlamak ve sean penn'in oyunculuğuna daha iyi vakıf olmak açısından çok önemlidir bence.Angel-A'da oyunculuklar güzel,kamera geçişleri fark yaratıcı,senaryoda pek farklı olmasada iyi denebilir,kısacası izlenilmesi gereken bir film daha.7/10.İyi seyirler.
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
sade bi film hoş fazla uzun diil tadında bi film..
bi jamel debouze hayranı olarak izleyin derim ki ole tek koluyla ne rollerin altından kalkıyo inanılmaz bi oyuncu
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
etkilendiğim filmler arasında en üst sıralardaluc bessonın en iyi filmlerinden