4,2
Angel-A hakkında görüşlerin ?
22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Abartıldığı kadar değil fazla seçeğiniz yoksa izleyebilirsiniz
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
etkilendiğim filmler arasında en üst sıralardaluc bessonın en iyi filmlerinden
10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.Uzun zamandır almayı düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı ve şimdi çok şey kaçırdığımı gördüm.Oyunculukları,incelikli senaryosu siyah beyaz görüntüleri(çoğu bir tablo gibi)...harika bir film.İleride sinema tarihine geçeceğine eminim 10/10
4 Mart 2010 tarihinde eklendi
verdiği mesajlar önemli, biraz sahneleri kısa tutsalar daha mantıklı bir şey çıkardı. fakat genede iyi bir film 10/8
20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok beğendim, sürekli perdeye odaklıyor sizi
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu kadar iyi olduğunu tahmin edemezdim harika bir film izlememiş olanlara tavsiye ederim..
1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir senaryodan ne kadar iyi bir film çıkarılabilirki? Görsel güzellikler bile kurtaramamış filmi. Fazla söze gerek yok, koca bir hayal kırıklığı! Ne yazıkki olmamış Luc amca
30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
romantizmin kokusunu farklı almak isteyenler için biçilmiş kaftan. bayıldım. çok ince bir aşk hikayesi . bir melek içinde şevkat ve dürüstlüğü barındıran küçük bir yalancının aşk hikayesi
15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Biraz buruk, biraz duygusal ama içtenliğiyle insanı etkileyen bu film aslında bir yaşam mücadelesini konu alıyor. Oldukça başarılı.
13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmde herşey mevcut..
çok beğendim.. besson en çok takdir ettiğim yönetmendir zaten..
jamel'in oyunculuğu rasmussen'in güzelliği birleşince tadından yenmeyecek bi film ortaya çıkmış..
hiç bir şekilde sıkılmayacaksınız buna garanti veriyorum.. kendinizden bi parça bulabilirsiniz filmde.. özellikle jamel'e dikkat edin.. büyük bir yıldız o ;)
(8.5 /10 )
8 Kasım 2011 tarihinde eklendi
aldığı puandan daha fazlasını hak eden bir film. romantik sevenlerin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. 8/10
30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gerçenten mükemmel.Luc Bessonun aksiyon konusunda mükemmel olduğunu biliyordum ama romantizmde bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim.Mutlaka izleyin derim...
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film herseyiyle diğerlerinin arasından sıyrılıo ve öne cıkıo bence.senaryo olsun görsel olsun oyunculuk olsun hersey süperdi cok begendim.herseyden önce sasırtıcı bi filmdi farklıydı buda bnm açımdan kocaman bi + puan oldu :) bence kacırmayın...
5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben filmi beğenerek izledim.
oyuncular iyiydi. siyah-beyaz olması filme + puan katmış.

film bitip sinemadan çıktıktan sonra benim aklımda kalan ise(bence bi filmi güzel kılan şeydir)" bir insanın önce kendisini sevmesinin ve kendine bakış açısının ,duyduğu özgüvenin önemi.." herşey kendini sevmekle,kendinle barışık olmaktan geçiyor dedirtiyor film

film işte bunu anlatıyor(bence)
28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken bu kadar eğleneceğimi ve güleceğimi hiç düşünmemiştim. film beni çok şaşırttı gerçekten. bence çok hoş bir film sessiz sakin ve hoş bir mesajı olan bir film. pişman olmazsınız izleyin bence :)