3,9
Hitman hakkında görüşlerin ?
5 Ekim 2024 tarihinde eklendi
çok güzel film çok beğendim cjscjscscjscsjcs
jjıfjeıfeıejfıefefjeıfeıfjeıfjeıfefeeffeıjfeıfeıjfeıjfıe
8 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
bu güzelim filmin devamını çekmeyip sıfırdan agent 47 gibi saçma sapan rezalet bir filme para yatırıp zaman harcayıp o filmi çeken yönetmene yapımcıya selam olsun yazık oldu olga kuryelanko ve timothy olyphanta muhteşem oynamışlar
18 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Güzel bir aksiyon filmi. Senaryo mükemmel olmasa da seyiriciyi çok da sıkmıyor. Oyuncular çok iyi burada Ajan 47 karekterini canlandıran Timothy Olyphant'a ayrı bir parantez açmak lazım. Acımasız ve çok usta bir katil olan Ajan 47'i ustaca canlandırmış ve rolünün hakkını vermiş. Aksiyon severler kaçırmasın.
27 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Kırmızı kravatlı ve kel bir suikastçi sizcede çok dikkat çekmezmi ?.Olga Kurylenko için izlenir .Heyecan hiç düşmüyor aksiyon adına bir kaç güzel sahne var boş vakitlerde izlencek ideal bir yapım.
18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
başlangıçından sonuna kadar heyecanla izledim. en favori sahnem ise 3 hıtman savaşma sahnesiydi.
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Ünlü bilgisayar oyununun sinema uyarlamasında Bourne serisinin dinamiklerini ve birçok sahnesini taklit eden(hatta çalan) bir dolu klişeyi kullanan hızlı, sert, ve kaliteli aksiyon sahneleri olan orta karar bir suç aksiyon yapıtı.
29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
hızlı bir film İstanbulun güzelliğini de ortaya sermiş bir bölümünde. izlenebilir ölçülerde olmuş 7/10
4 Haziran 2011 tarihinde eklendi
oyun serilerini oynamış biri olarak hayal kırıklığı yaşadım
3 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Bence film çok iyi filmi kötüleyenler büyük bir ihtimalle filmi anlamadılar
16 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Filmi beklentiyle izleyenler heralde fazla umduklarını bulamadılar ancak benim beğendiğim bir aksiyondu diyebilirim...
10/7.5
29 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film gelmeden umarm jason statham oynar dediim bir filmdi ve malesef hitman rolne ocuk yzl bir kiralk katili koydular. Genede oyunundan keyif alp, bu kadar gzel bir senaryo malzemesine sahip filmden yinede umutluydum.Fakat iyi bir malzemeden vasat bir film kmt."the mechanic" filmini izleyince bir an yorum yazma istei uyand. keke jason oynasayd eminim sadece sinemada izledikten sonra en az bir kez daha izlerdim.Oyunu oynamayanlar iin bol aksiyonlu keyif veren bir film olabilir fakat o kadar gzel senaryo kcak bir oyundan malesef vasat bir film.ama benimki duygusal:)izlemediyseniz izleyin yorum sizin:)iyi seyirler...
3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Puanı çok fazla.En fazla 5.
19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir uyarlama. İstanbul sahneleri de ayrı bir tat veriyor...
7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Hitman gerçekten kaliteli ve keyifli bir oyun. Şahsen filmi beni oyunu kadar etkilemedi. Karakterimize laf yok bence gayet iyi bir seçim olmuş. Gayet karizma ve soğukkanlı hissini veriyor. Ama filmin kurgusu gerçekten çok karışık. Şahsen ikinci kere izlediğimde bile konuyu tam net çıkaramadım. Kopukluklar var gibi geliyor. Karakterimiz dışında filmi çokta beğenmedim. 10/6
20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Beğenmedim.Efsane oyunun filmi daha güzel olabilirdi.Senaryo bir iki saatte yazılmış gibi geldi 2/10