Hitman
3,9

ano91
ano91

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmi izlerken hiç sıkılmadım ve hiç bitmemesini istedim..çok güzel bir film.10/10
karinca239
karinca239

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence bu film hiç güzel değil olamaz da zaten çünkü
1. başrole bir sübyanı koymuşlar
2. hitman tek çalışır ama bu filmde kadın var
3. hitman in karizmasını taşıyamamış

bence bu film oyunun kalitesini yerle bir ediyor. tabi bunlar benim düşüncem...
t11a53
t11a53

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bence çok başarılı ve beklenen bir çalışma.
kaptanyelken
kaptanyelken

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film The Bourne serisi tarzında...
ama oyun fanları için ayrı bir yeri var..
bence oyundan iyi uyarlanmış..
doom daki gibi bazen kamera açıları oyundakiyle aynı..yönetmen işi...
birde bir espiri koymuşlar, filmde çocuklar hitman oynuyor...
verilen paraya değer..küçük salonda oynatılmayı haketmeyen filmlerden bence..
randomwalker
randomwalker

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Rusya,İngiltere ve İstanbul'da geçen bir film;senaryo güzel ve geliştirilmeye açık;ancak biraz yüzeysel kalmış, karakterleri daha yakından tanımak isterdim özellikle no:47'yi. Bunu ikinci filme bırakmışlar sanırım(bunu filmin sonunda söylenen bir sözden çıkardım). Aksiyon sahneleri(baya adam vuruluyor) ve ses efektleri iyi.Bence ortalamanın üstünde bir film,sıradan değil.
cbndnz
cbndnz

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Merhaba,
Son derece sürükleyici bir aksiyon.Sıradışı görselliği ile insanı daha ilk dakikalarında beyazperdeye bağlıyor.İzelenmeli diye düşünüyorum.
Saygılar...
ilsalaron
ilsalaron

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bu filmin oyununu Playstation da oynama fırsatım olmamıştı, ancak filmi bir hayli beğendim. Film adeta bana 'James Bond' filmi serileri ile müthiş Güney Kore mafia filmi 'Old Boy'un karışımı gibi geldi. Adeta yönetmen ikisi harmanlamış ve bir film ortaya çıkmış. Müzik eşliğinde 'slow-motion' çekilen aksiyon sahneleri süper. Filmin tek sıkıntısı bence oyuncular olmuş, oyuncular böyle bir film için zayıf kalmış bence.
vedek-2
vedek-2

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlerken inanılmaz sıkıldım, neredeyse uyuyacaktım, hatta arkadaşlarla filmden çıkıp çıkmamak arasında kaldık. Oyununu çok sevdiğim Hitman'den beklentilerim zaten çok yüksek değildi ama bu kadarda kötü olacağını tahmin etmezdim. Eksikleri saya saya bitmez.. Birbirinden kopuk sahneler mi desem, bir türlü izleyiciyi gaza getiremeyen acemice çekilmiş aksiyon sahneleri mi desem, basit diyaloglar mı desem, karakterlerle bağ kurup filmin içine girme çabalarının boşa çıkmasına neden olan yüzeysellik mi desem.. Tek beğendiğim Hitman'e has hal ve tavırların, yürüyüşünün ve oyundaki bazı sahnelerin filme aktarılmasıydı. 2 puandan fazlasını hak etmiyor kesinlikle. Verdiğim paraya acıdım... Zaten oyun filmlerinin akıbeti hep aynı, hep hüsranla sonuçlanıyor (Doom hariç, onun gayet güzel kotarıldığını düşünüyorum).
ozubaba
ozubaba

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmi izledim. Hitman serisinin 4 oyununu da bitirdim zamanında. Filmi izledikten sonra tekrar hitman oynama hissi geldi içime ve başladım. Öncelikle 47 karakterini canlandıran Timothy Olyphant rolüne çok ciddi anlmada çalışmış. Oyunu oynayanlar bilir 47'nin kollarını vücuduna yapıştırıp kafasını hafif sola eyerek yürümesi vs. harikaydı gerçekten. Ayrıca Hitman'in kadınlarla münasebeti yok değil.47 yanılmıyorsam ilk oyunda bir yengemizle baya uğraşmıştı. Hatta yenge 47 ye bir öpücük bile vermişti. Yalnız şunu söylemeliyim ki oyunu hiç oynamamış ya da az oynamış biri için film biraz garip gelebilir. Kırmızı kravatlı, kel kafalı ajan mı olur diye. Bence karaktere bu açıdan bakmamak lazım. Bu özellikler olmasa zaten bu film çekilmezdi. Biz 47 yi kel kafası ve arkasındaki barkotuyla bildik:). Sonuç olarak mükkemmel iş çıkarmışlar.
emre-ksk90
emre-ksk90

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bencede cok guzel bir film olmus.Timothy Olyphant hitman rolune cok yakışmış ayrıca kabalık etmek istemem fakat hitman i eleştiren Oktay Ege Kozak a kesinlikle katılmıyorum.hitman sevenlerin de hayal kırıklıgına ugrayacagını hiç zannetmiyorum ben tüm oyunlarını zevkle oynayan sıkı bir hayranı olarak cok begendim hatta dvd sini sabırsızlıkla bekliyorum.
sinemainsani
sinemainsani

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Gidecek hiç film yoktu... acaba bu nasıldır diye burnumuzu bükerek gittik.. kötüyse çıkacaktık, karar buydu. Ama film bizi koltuklarımıza yapıştırdı resmen.. Etkileyici ve güzel bir aksiyon filmi.. Sıradan amerikan aksiyon filmlerinden çok çok daha kaliteli.. Mutlaka izleyin derim ben.
dide32
dide32

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben izledim, hitman için seçilebilecek en iyi adam ve en iyi efektler uygulanmış. Oyunlarının bütün serilerini bitirmiş biri olarak gördüm ki hitman in yürüyüşü, adam öldürüşü, mimik ve tavırları birebir yansıtılmış. Jason düşüncesine katılmıyorum hiç, çok kaba kaçardı hitman için. Timothy mütiş bir seçim olmuş ve harika bir oyun sergilemiş. KEsin gidin güzel film 9/10
balwin
balwin

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi film olmuş.oyununu oynayanlar bilir aynısını yansıtmaya çalışmışlar.özellikle istanbuldaki suikastinde restorantın tuvaletindeki adam öldürme sahnesi çok mükemmel...tam oyundaki gibi bir hitman klasiği
mustang61
mustang61

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Rezalet bir film diyerek başlamak istiyorum.Bir yönetmenin, senaristin elinde bu kadar güzel bir tema varken bunu nasıl berbat edebilir?Hitman i berbat edenlere sormak lazım.Bir senaryo bu kadar kopuk olur mu?,uzman bir kiralık katil bu kadar saf gösterilebilir mi?aksiyon kokması gereken bir film nasıl bu kadar dağıtılır,monotonlaştırılır?
Film biter biz hala koltukta bakarız ekrana neden: çünkü beklentiye cevap yok..
Bir Leon, Bir The Chronicles of Riddick olabilecek hatta geçebilecek bir film böyle berbat edilebilir.
Yönetmen koltuğunda Luc Besson otursaydı ve başrole de keskin yüz hatlarına sahip ince yapılı bir kişi bulsalardı, hem Hitman hayranlarını üzmezler hem de gişe de istedikleri başarıyı yakalarlardı.
omurkomur
omurkomur

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
maalesef vasat bir action filmi..olyphant iyi bir secim olmus cocuksu ifadesine ragmen ( basta bende cok dusundum statham tarzi set bir tip mi olmaliydi diye ama bu cocuk uzun boylu ve farkli bir tip)..dovus sahneleri cok yakin cekildiginden zevksiz ve anlasilmaz bir halde..karakterler ve olaylarin baglantilari cok yuzeysel..hikayenin catisi russelin oynadigi asker filmine benzer yanlar tasiyor...bir kac resim haric ajan 47 nin karizma ve gizemini cok hissettirmiyor..iyi seyirler