Avatar hakkında görüşlerin ?
1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
fantastik dünyada başka kapılar aralama zamanı gelmiştide geçmişti ama yinede iyi! biraz serious sam2 havası var ama fragman etkiledi :D !
5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Harika bir film ama kesinlikle 3D izlenmeli.
28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
no fear nick li arkadaşa sesleniyorum, birincisi amerika yanlısı bir film değil aksine amerikanın yapmış olduğu savaş politikalarını eleştriyor; örneğin ırak savaşı. ikincisi film animasyon değil ! üçüncüsü ve en önemlis film dvd de yada tv de izlencek bir film değil !!
24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
10/10

uzun yıllar sonra böyle harika bir film izlemek.. duygulandırdı, hiç bitmesin istedim.
23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda Transformers ikilemesinden sonra salondan mutlu ayrıldığım, beğendiğim ve başarılı bulduğum film. James Cameron imzalı olduğu müziklerinden belli. bazı sahnelerde gözlerimi kapattığımda müziği ile Titatnici yaşadım.
8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
-Alıntı-NTV-Avatar yani çok açık bir şekilde ben anti-emperyalistim diyor sadece Amerikanın oluşumunu da değil... Amerikada Kızılderililer katledildi orada bir medeniyet oluşturuldu. Eski Afrikayı da çağrıştırıyor. Hem de orada insanoğlu hiçbirşeyi becerememiş ve başka gezegenlerde bir madde arıyor. Bu da petrol olarak kabul edilebilir, yani geçmişten günümüze kadar 500 yıllık bir sömürgeye karşı bir eleştiri var.http://www.ntvmsnbc.com/id/25041562/
25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ha bu arada oscar da hakkı yendi belki ama ben ödül alan filme bi taraflarımla güldüm..avatarın karşısında değil ödül almak, isminin geçmesi bile saçmaydı...
13 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel.Tek kelimeyle mükemmel bir film.Cameron görselliği ressam Roger Dean´den çalmış olabilir fakat bu filmin bir kurgusu bir senaryosu var.Bravo diyorum ve daha iyisini yapabilen varsa buyursun çıksın diyorum.Helal Cameron.10/10
27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
10 numara
12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyenler sırf eleştiri olsun die yazıyorlar boş yere muhalefet yapıyorlar film gerçekten çok güzel konusu efektleri oyuncuları herşeyi harika filmi verdiğiniz her kuruşun hakkını alıyorsunuz filmi beğenmeyenler de gerçekten filmden anlamıyo boş yere kendilerini kandırmasınlar
18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Son Samuray ın uzay versiyonudur!!..***..
22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bazı arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum bu avatar çizgi film olan avatar değil..bunu anlamak çokmu zor ya..fragmanını izledim.devrim olacağı konusunda şüpheliyim ben ya...matriks in ilk fragmanlarını görünce kalbim hızlanmıştı ve sinemada matriksi öncesi sonrası oluştu avatarın fragmnaında öyle çok heyecanlanmadım doğrusu ama bekleyip göreceğiz 10/enaz 8 lik bir olucağı kesin de devrim olurmu onu bilemem:)
21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
şimdiden efsaneler arasına girdi bence umarım avatar 2 yakın zamanda çekilir merakla bekliyorum.... 10/10
29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bir halkın sahip olduğu topraklardaki zenginliği istiyorsanız önce o halkı düşman edersiniz kendinize. Sonra da üzerlerinde hak talebinde bulunabilmek için.her şeyi ile şahane bir flim. Kötü eleştri yorumları okudum. Bence sorunu kesinlikle kendilerinde aramalılar. İMDB de 8,6...beyaz perde 9,2 tüm zamanların en çok izlenen flimi. Harika oğlu harika. 10/10 sonuna kadar hakediyor.
sinema
1 ziyaretçi
21 Aralık 2012 tarihinde eklendi
film patlamaya hazır bir bomba gibi bazıları 1milyar doları geçeceğini soyluyor bazıları ise hüsrana uğrayacağını.. bekleyip goreceğiz