Recep G.
3 Mart 2011 tarihinde eklendi
2011 yılının mart ayındayız ve ben bu filmi yeni izledim ve çok pişmanım yaa böyle bir filmi neden daha önce izlemedim yaa filme kötü diyen yoktur eleştirilen yönüde yoktur gelmiş gelmiş en güzel filmdir tebrikler james cameron 10/10&8734;
James Jamerona ne kadar teşekkür etsek azdır. İzlediğim şeye film demek çok zor arkadaşlar inanılmazdı tek kelime ile. Ben ımax izledim ve sinemadan çıkmak istemedim. Pandoraya bir yolculuk yapmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. 2.40dk süren film i bir nefeste izledim desem yalan olmaz. Tek üzüntüm bu film i imax teknolojisiyle başka zaman izleyemeyecek olmam. Notum: 11
bence son derece mğkemmel bir film. görsellik bundan daha iyi olamaz. sizi hayal bile edemeyeceğiniz bir dünyaya götürüyor. konusu da belki basit ama 2012 ile kıyaslanmayacak kadar güzel. senaryoyu 2012 ile kıyaslamak sinemadan anlamamak anlamına gelir. zilemeyenler keisnlikle gitmeli. olumsuz eleştiri yapanlara aldanmayın.
ramazansvsnin dediğine katılıyorum.Öncelikle film gerçekten çok güzel,animasyonlar efektler bir harika.Fakat bende 3boyutlu izleme gafletinde bulundum.Filmin geçtiği ortamda herşey parlak fosforlu olmasına rağmen,resmen güzelim filmi karanlık salonda güneş gözlüğüyle izledik.Arada bi gözlüğü çıkararak baktım ve cidden 3d izlediğime pişman oldum.Filme mutlaka gidin ama 3d gidip hem fazla para vermeyin hem de o güzelim Pandoranın tadını adam akıllı çıkarın.Ayrıca 3d olmasını çok fazla kullanmamışlar.Örneğin Dünyanın Merkezine Yolculuk filminde sudan fırlayan balıkta hepimiz irkilmiştik,bunda o tarz sahneler olmadığından 3d izlemenize gerek yok.
filmi suan yeni izledim cd de fe cok büyük hata ettigimi düsünüyorum bunca zaman izlememis olmama böyle güzel bir yapit nasil izlenmez keske sinemaya gitseymisim bence herkesin ölemeden izlemesi gereken filmlerden biri...
Bu filmde öyle bir şey var ki 2saat 42dk olmasına rağmen boş zaman yaratıp tekrar tekrar izleyesiniz geliyor. Gerçekten çok güzel bir yapıt olmuş. Bu tarz filmler artık 'Avatar' ile kıyaslanacak.
Filmi 3 boyutlu olarak izledim. Gerçekten harika tek kelimeyle mükemmel. Sanki başka bir gezegen başka bir dünyaya yolculuk yaptım. Tam bir görsel şölen arkadaşlar mutlaka izleyin.
sadakat, aşk, ve inanç.. bu üç sözcük takıldı dilime filmi izledikten sonra.. Navi halkının sufist değerleri pandora diye bi gezegenin gerçekten olması isteiğini yarattı bende.. J. Cameron çok değerli bi film yapmış.. Eline sağlık..