izlemeyenler çok üzülmesin. boş vaktiniz varsa göz atabilirsiniz ama bir film izleyeyim şöyle keyifle derseniz başka bir tercih yapmanızı tavsiye ederim."Core" un farklı bir versiyonu. izlenebilirliği iyi akıcı gibi gözüksede sıkıldığınız anlar çoğunlukta :)
ben filmi çok sevdim. Bence görselliği güzel izleensi bi filim haline geliyor. Bu filmde romantizim aramakda yanlış olur. Bu bir bilim kurgu. Bilim Kurgu adına çok şey var. Mantık hataları varmış deniyor. Eğer filimleri hata bulmak için izlerseniz her filimde hata bulursunuz. Ama ben bu filimde hiç mantık hatası bulamadım. Ve izlerkende çok zevk aldım. Bence güzel bir filimdi. 10 üzerinden 7 veririm.
Bencede Konusu harika ve bilime çok yakın bir işleyişi var ama herşey olağan bir şekilde giderken 5. mürettebat çılgınlar gibi saldırıyor aslında buradada güzel konuya değinilmiş.İnsanların saplantılarının ne kadar tehlikeli olacağını gözler önüne seriyor bence film konu olarak süper izlenmesini şiddetle tavsiye ederim....
Güzel dizayn edilmiş, insanı merakta bırakan unsurlar ile donanmış hoş bi film. 96 milyon km falan gelindiği söylenilsede bütün zorluklar sıkıntılar buradan sonra başlanılmış ayrı bi konu. Konuda ki değişik hatalar, tasvip etmediğim şekilde müzik ve özellikle son dakikalarda ki kamera geçişleri, 5. adam diye başlayan hegomonyanın Tanrı figürü ile anlatılmak istenmesi, birde tyre karakterinin ne işe yaradığı es geçilirse izlenilmesi gereken bir film.
Film bu puanı asla hak etmiyor. Her şey çok kesik en ufak bir bütünlük yok. Sonlara doğru tam saçmalamışlar. Amacı bile belli olmayan maalesef uydurma bir film
konu tamam...fakat anlatılmak istenen şey sahnelerde okadar belirsizki...yinede iyi...bilimkurgu olsunda kötü olsun izlemeye değer...denedikçe her zaman daha iyisi yapılır...fakat ABD yapımı olsaydı film çok daha ses getirirdi sanırım.