Gün Işığı
3,6

cougarcop
cougarcop

22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
ucuz bir '2001 macerası' kopyası. 6/10 o da yönetmenin hatırına binaen.
haylan-18
haylan-18

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Eğlencelik amerikan filmlerinden bir tanesi.zaman geçirmek isteyene birebir.yinede verdiği mesajlar vardı beni çok etkileyen.karar sizin .çok iyi süper bir film bekliyorsanız umduğunuzu bulamazsınız ona göre.
arsev17
arsev17

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Senaryosu boşluklarla dolu bir filmdi, hiç zevk almadım. Televizyonda falan denk gelirse seyretmelik. Hepsi o kadar.
snkolas
snkolas

4 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film güzel başladı konusu güzeldi son yarım saatte saçmaladı.Icarus 1 in kaptanı o ne saçmalıktı öyle...Adam ölmemiş yaşıyo ve Icarus 2 ye nasıl gelmiş.Film berbat saçma bir hal aldı ve zombie filmine dönüştü
beck31
beck31

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Cillian Murphy olurda izlenmez mi? Fakat Ankara da tek bir yerde gosterildi tek bir yerde gosterimden kalkicak bu gercekten kotu bu kadar iyi filmlere bu yapilmamali, oldukca basariki.. Bu turleri sevenler kacirmasin
sayns
sayns

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı , konusu sıradan ..
lovejunkie
lovejunkie

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gülmek,gerilmek,ağlamak yok.romantizm yok aksiyon yok hiç bişi yok.5
laleerol
laleerol

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence güzel ve değişik bir film.Çok güzel görüntüler vardı.Cillian Murphy her zamanki gibi müthiş.
keremer
keremer

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
final bana göre yetersizdi biraz ve filmde daha çok detaya girilebilirdi diye düşünüyorum ama yinede izlemekten sıkılmadım ve ilgi ile izledim. 10 üzerinden 7,5’dan 8 :)
Hilda
Hilda

7 Mart 2020 tarihinde eklendi
düşük bütçeyle çekilmiş, uzay konulu bir film. çokta kötü sayılmaz. uzay konulu filmleri sevenler izleyebilir.
the-happy-end
the-happy-end

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu çok yerinde olmuş yine dünyayı kurtarmaya calışan insanlar fikri ama film bu yonden hiçte sıkıcı değil. gelelim efektlere hepsi çok yerinde hiç olmazsa sizi filme baglı tutuyor. ama filmin sonu filme pek yakışmamış idare eder bırakmış filmi o yuzden bu filme 10/7 verilir bence
techtonic-329
techtonic-329

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
iyi bir konu yakalamışlar ama altından pek kalkamamışlar.çok boşluk var senaryoda özellikle sonlara doğru sıkıyor.Tek güzel yanı danny boyle'un "Bizi oraya bir tek sinema götürebilir" cümlesini sarf etmesidir benim için
onerdunay
onerdunay

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Yapilan yorumlara bakinca ben baska bir film mi izledim acaba diyorum. Hayatimda izledigim en iyi bilim kurgu filmlerinden biriydi. Konusu gayet ilgi çekici, oyunculuklar yerli yerinde ve mükemmel bir görselligi vardi filmin. Kimi demis ask mesk yoktu, kimi demis hep uzayda geçiyo çok saçma :) ya arkadaslar komik olmayin ne olur. Ben herkese tavsiye ediyorum. Karakter sahibi, eli yüzü düzgün bir film.
vclsxd
vclsxd

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Filmi otobüs yolculuğu yaparken izledim. Ve gecenin bi saati, uykulu uykulu açmama rağmen uykumu kaçırıp, kendini izletti. Bilimkurgu severleri memnun edebilecek bir film. Evime döner dönmez hemen Dvdsini alıp, arşivime ekledim. Her yönüyle sağlam bir yapım. (10/9)
dellandouv
dellandouv

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
beklediğimin 10da 1ini bile alamadım.. çok fazla saçmalık vardı.. --spoiler--tamam nihayetinde aşşağı yukarı nasıl birşey olacağını biliyordum, çok fazla şey beklemiyodum (yani en sonunda bir armageddon sonu olacağı besbelleydi, insanlık için kendini feda eden görev adamları filan) ama filmin sonlarına doğru çıkan o garip güneş adam çok saçmaydı bence.. o ana kadar herşey çok güzel gidiyordu ama tabiki bir takım aksaklıklar olucakki film olsun, ve aksaklıkları bu adamın yapması çok çok kolaya kaçılmış ve saçma buldum.. çok daha değişik şeyler bulabilirlerdi.. ve ayrıca birkaç tane mantık hatası da vardı, şimdi onları da anlatamıycam çok uzun oldu zaten, okumaya üşenceksiniz.. hatta buraya kadar okumuş olan bile varsa helal olsun diyorum o insana, ve filme 10 üzerinden 5 veriyorum..