güzel bi film biraz sıkıcı ama sürükleyici..ve christina nın oynadıgı sahneler de güzel bazı yerlerde koptum..justin de tam bir süt çocugu oynamıs ama justin gercekten iyi bir oyuncu olmaaya basladı.işşallah ta devam eder bu basarıları..bi justin tüm hollywooda yeter:))
Filmin DVD’si ilk elime geçtiğinde -film hakkında hiçbir fikrim yok o sıra- ismine takıldım. Muhtemelen filmin ismini ilginç bulan sadece ben değilimdir. Sadece ismi değil, DVD’nin kapağındaki Ricci’yi zincirlemiş Samuel L. Jackson kompozisyonu da bir o kadar tuhaf geldi. 'Allah Allah' dedim 'bu ne ola ki'...Filmi izlemeye başladığımda ilk 20 dakikası pek ilgimi çekmedi açıkçası. Ta ki Lazarus’un (Samuel L. Jackson) Rae’yi (Christina Ricci) zincirlediğini görene kadar :)))Kara Yılan İnliyor’un sıradışı bir hikayesi var. Hikayesi sıradışı ancak kurguyu genel itibarıyla tahmin ettiğiniz gibi çıkıyor...Filmde gerek Jackson ve gerekse Ricci çok çok iyi oynamışlar bence. Hatta Timberlake bile fena değildi. Bu haliyle oyunculuk olarak iyi bir film Kara Yılan İnliyor. Bununla birlikte kamera&ışık kullanımı da bir o kadar iyiydi filmde. Yönetmen Craig Brewer’in diğer bir filmi olan Hustle & Flow’u izlemedim, o yüzden fikir ve bilgi sahibi değilim kendisi hakkında ama Kara Yılan İnliyor’a bakılırsa hiç de fena bir yönetmen olmasa gerek...Filmde en beğendiğim şeylerden biri de Samuel L. Jackson’un kendi sesinden blues dinlemekti. Çok dinlediğim ve takip ettiğim bir tür değildir blues ancak, Jackson’dan dinlemek keyif vericiydi...Film hakkında bir yargı belirtmek gerekirse, seyri güzel, hatta yer yer sürükleyici, büyük iddialara sahip olmayan bir film Kara Yılan İnliyor. Bana göre kesinlikle olmasa bile izlenmesi hiç de fena olmaz. En azından sıradışı bir konuya sahip iyi oyunculukla süslenmiş enteresan bir film izlemiş olursunuz...
basit bir senaryoyla çekilmiş bir film ama samuel jackson yılların verdiği tecrübeyle oynamış özellikle canlandırdığı karakter kişilğine tam uyarlanmış.
sıradışı bir film kara yılan inliyor. senaryosu ilgimi çekti. oyunculuklar da çok başarılı. zıt kutuplu iki kişinin dostluğa dönüşen ilişkisini ilgiyle izledim.
Filmi bugün izledim.Film çok güzeldi.Böyle bir film olamaz.Filmde en çok beğendiğim konusuydu ve çok ilgi çekiciydi.Samuel Jhacson ise oyunculuğu mükemmel.Ne diyeyim kesin izleyin derim.Kaçırmayın!
Samuel L.Jackson’ın hatırladığımız kötü filmi pek yok.Ya da Jackson oynadığı filmleri oyunculuğuyla belli bir seviyeye getiriyor.’’Black Snake Moan’’da Christina Ricci’yle beraber ortalamanın üzerinde bir iş çıkarmışlar.Hem Jackson blues da söylüyor bu sefer.Ama film en çok yönetmen Craig Brewer için önemli.Beğenilen bir filmden sonra kendi yazdığı ve yönettiği başka bir filmin de üstesinden gelmeyi başarmış.
değisik bi konusu var korkusuz kahramanlardan lüks mekanlarddan vb sıkıldıysanız tavsiye ederim ben begendim samual L. nin performansı herzamankı gibi cok iyi
Film çok sıradışı..Şuana kadar izlediğiniz filmlerden kesinlikle çokfarklı bir tad verecektir.Buna rağmen tabii ki durgun işlenişi,yaklaşık on yirmi dakikanın gitar çalan adam sahneleri ile doldurulması vs gibi zayıf halkaları var.Justin’in rolü çok ufak o roldede elinden geleni yapmış,pek eleştirelecek bir yanını bulmadım.Ricci ise harika tek kelime ile.film için ise;10/7