Kara Yılan İnliyor
    Kara Yılan İnliyor hakkında görüşlerin ?

cansubabacan11
    cansubabacan11

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Oyuncuları sevıyorsanız ızleyın derım onun harıcınde ıc acıcı bır konusu yok.Izlerken sıkılmasanız da sonunda haz vermedıgını anlıyorsunuz ama muzıklerı,Samuel Jackson ve tabı kı Christina Ricci ıcın ızlenmeye deger.Justın fan'ı olarak uzulerek soyluyorum cok basarısız bır performans gostermıs oyle kı kısa fılm tadında kı klıbınde bıle daha basarılı rol yapıyor.
    uzim
    uzim

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film.izlenmesini tavsiye ederim..
    yuceonder
    yuceonder

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bence güzel ötesi bir filmdi. Samuel jackson ve christina ricci döktürmüş.. tek göze batan justin timberlake.Filmi izledikten sonta soundtracklerine hayran kalacaksınız.. izleyin pişman olmazsınız.
    sheeter
    sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Müzikleri gerçekten çok etkileyici ve sahnelerle, temayla oldukça uyumlu. Samuel L. Jackson her zamanki performansini sergiliyor ve Christina Ricci gercekten rolün hakkından gelmiş..

Justin Timberlake ise sinema kariyerine baslamadan vazgecse iyi olacak gibi gorünüyor..
    hsnyln
    hsnyln

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Film biraz kirli,yani izliceklerin buna hazır olması lazım eğer sadece merakınızı yenemiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim..
    fatality2383
    fatality2383

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bir cümleyle özetlenebilir kötü,sıkıcı,vasat.1/10
    serhanmanya
    serhanmanya

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bence cok kotu bir film,ben burdaki verilen sinepuana aldanıp girdim bu filme arkadaslar biraz daha duzeyli puanlama yapın bence,
    Plagueis
    Plagueis

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    sıradan,zayıf bir senaryosu olan ama harika oyunculuklarla seyirciyi kendine bağlayan orta şeker bir film. film öylece başlıyor ve öylece bitiyor. en büyük artısı filmin galiba christina ricci’nin cesur performansıydı bu filmde resmen kendini aşmış.izlediğim en iyi ricci performansıydı.samuel jackson zaten bildiğimiz gibi.justin timberlake’e bişey demiyorum ondan oyuncu falan olmaz nasıl bu filmde oynamıs anlamadım acayip göze batıyordu filmde. güzel vakit geçirmek için izlenebilecek bir yapım ama büyütülcek birşey de yok..6/10 bu puanda oyunculuklar için.
    laveen87
    laveen87

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    aileyle oturup izlenecek türden bir film değil özellikle ilk yarım saati:) fakat film gerçekten güzel. Diğer Hollywood filmlerine benzemiyor. Blues müzik tarzını itici bulan ben, filmde hiç rahatsızlık duymadım. Christina Ricci'nin baştaki sahnelerden birinde arkasından gelen kamyona el hareketi çektiği sahne müthiş. Tam posterlik.
    bittersweetsymphony
    bittersweetsymphony

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    İlginç bi' senaryosu var.Tavsiye ederim.Christina Ricci süper oynamış.
    metalstein
    metalstein

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    muhteşem..filmi beğenmeyen arkadaşları aklım almadı doğrusu..bayıldım,hiç sıkılmadım, oturma pozisyomu değiştirmeden izlediğim nadir filmlerden...
    bewhy-2
    bewhy-2

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Psikolojik bir film olarak iyi işlenmiş, ama psikolojik dramdan hoşlanmayanları sıkabilecek bir film..Şahsen ben başarılı buldum..Oyunculukları da genel anlamda başarılıydı ancak Justin Timberlake'ten daha başarılı bir performans görebilirdik sanırım..
    berk-ay1987
    berk-ay1987

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    misread l arkadaşımın yorumuna sonuna kadar katılıyorum.büyük beklentilerle gitmedim ben bu filme fakat .bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim
    Esteban-2
    Esteban-2

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Öncelikle bu jastin mi castin mi nasıl yazılıyorsa artık işte o adamdan oyuncu çıkmaz.Bu film iyice kanıtlıyor bunu...Neyse Samuel ile Ricci gayet başarılı.Film konu olarak belki biraz göze hoş gelebilir lakin yine de olması gerektiği kadar etkileyici değil.Samuel ve Ricci dışında vasat.
    Yilmaz Gölcü
    Yilmaz Gölcü

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Düşündümde aynı senaryoyu bir Türk filmine uyarlasınız yerlerde sürünür.Ama amerika yapınca ayrıcalıklı oluyor.Film Küçük bi kasabada seks bağımlısı bir kadın,dini bütün bir adam(Bu arada şarkı sözlerindeki küfürler yenir yutulur değil oda ayrı konu).ve dünyadan haberi olmayan bir çocuk (justi t.)etrafında geçiyor.Ben çok beğenmedim ama vaktiniz varsa da izlenebilir.