Testere 2
    4,3
    Testere 2 hakkında görüşlerin ?

TAHA ŞABAN DİLMAÇ
    TAHA ŞABAN DİLMAÇ

21 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Seriyi başarılı bir şekilde devam ettirmisler. Iyi diyebiliriz. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürer.
    theyurdal
    theyurdal

29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    yine güzel bir film gerilim yine üst safhada yine bizi şaşırtan son 1. filmle olan bağlantısı çok iyiydi 1. filmi aratmasada 1. filmi biraz daha iyiydi üz 8
    Tural X.
    Tural X.

17 Haziran 2014 tarihinde eklendi
    bence iyi .izlemeye deyer. sikilmayacaginiza qaranti veriyorum. filmin her saniyesinde gerilim var
    Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    korku filmi diye gwçiyor lakin ben kormuyor iğrenç buluyorum. sahnelerinden korkulacak bir tarafı yok sadece iğrenç.
    Sandalphon
    Sandalphon

16 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Bu serinin bu kadar tutulmasının sebeplerinden birisi korkunç cinayetlerin dahiyane bir şekilde bulmacalarla kurgulanması diğeriyse hayatın değerini bilmeyenlere öneminin anlatılmaya çalışılması, tabi kendini öğretmen sanan bu zırdelinin bunun için izlediği yol her ne kadar sapıkça olsa da o kadarlık kusur kadı kızında da olur değil mi? :) ikinci filmde de birinci filmde olduğu gibi filmin temelini oluşturan ana unsurlar sağlam işlenmiş, devam filmleri genelde ilk filmin başarısıyla tutunmaya çalışan sönük filmler olurlar fakat bu istisnayı oluşturan nadir devam filmlerinden, belki de bunu başarabildikleri için film bitmek bilmeyen bir seriye dönüşmüştür! :)
    kemerlee
    kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    İlk filmin başarısından sonra normal olarak ilk film kadar güçlü bulunmasada biraz cube'den esinlenilen yine süpriz sonuyla birazda olsa şaırtan Darren Lynn Bousmanın ısınma turları olarak görebileceğimiz iyi bir korku filmi.10/7,5
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    yine muhteşem bir seri filmi eleştirilemez sadece izlenilir 9/10
    mehmet53
    mehmet53

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    kurbanların sayısı daha fazla arttırıldı.güzel bir gerilimdi.ama birincisine yaklaşamaz.
    sanser44
    sanser44

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    kesinlikle serinin en iyi filmi
    Lord-2
    Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Testere serisinin çok abartıldıgını düşünüyorum 10/8
    tarhansimsek
    tarhansimsek

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Testere'nin dvd formatlı olarak çıkan serisini dün izleme fırsatım oldu. Aslında sürekli ertelediğim filmlerden biriydi. Bedensel ve bireysel şiddet filmleri itici gelmiştir. Lakin serinin 2. filmiyle beraber kurgudaki başarı beni serinin tamamına bağladı. Seride 2 ve 3. filmler son derece iyi. D. L. Bousman'ın performansının diğer yönetmenlerden iyi bulduğumu söylemek isterim. Böylesi bir kurgunun senaristliğini yapmak ve bireysel olarak böylesi bir şiddet kurgulamak ve bu kurguyu serinin 6 filmine bağlamak her yiğidin harcı değil. Tüm filmler benden 8 puan. Lakin 3. film 9 puanı hak ediyor.
    yusufziyadurbak
    yusufziyadurbak

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    bence serinin tüm filmleride süper her biri ayrı heyecan içeriyor, gerek muhteşem müziği ve gerekse akla hayale sığmayan yöntemlerle gerçekleştirilen ölüm kalım sahneleri insanı her saniye içine çekebilecek türde, ben testerenin hayranıyım keşke 6 ile sınırlı kalmasa devamınıda çevirselere...
    ozzy-badd
    ozzy-badd

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    serinin 1. filmden sonra en iyisi...gerilim her sanie daha da artıyor...kurgu-senaryo ve yönetim süper...ben 9 verdim...
    Burakrises
    Burakrises