yine güzel bir film gerilim yine üst safhada yine bizi şaşırtan son 1. filmle olan bağlantısı çok iyiydi 1. filmi aratmasada 1. filmi biraz daha iyiydi üz 8
Bu serinin bu kadar tutulmasının sebeplerinden birisi korkunç cinayetlerin dahiyane bir şekilde bulmacalarla kurgulanması diğeriyse hayatın değerini bilmeyenlere öneminin anlatılmaya çalışılması, tabi kendini öğretmen sanan bu zırdelinin bunun için izlediği yol her ne kadar sapıkça olsa da o kadarlık kusur kadı kızında da olur değil mi? :) ikinci filmde de birinci filmde olduğu gibi filmin temelini oluşturan ana unsurlar sağlam işlenmiş, devam filmleri genelde ilk filmin başarısıyla tutunmaya çalışan sönük filmler olurlar fakat bu istisnayı oluşturan nadir devam filmlerinden, belki de bunu başarabildikleri için film bitmek bilmeyen bir seriye dönüşmüştür! :)
İlk filmin başarısından sonra normal olarak ilk film kadar güçlü bulunmasada biraz cube'den esinlenilen yine süpriz sonuyla birazda olsa şaırtan Darren Lynn Bousmanın ısınma turları olarak görebileceğimiz iyi bir korku filmi.10/7,5
Testere'nin dvd formatlı olarak çıkan serisini dün izleme fırsatım oldu. Aslında sürekli ertelediğim filmlerden biriydi. Bedensel ve bireysel şiddet filmleri itici gelmiştir. Lakin serinin 2. filmiyle beraber kurgudaki başarı beni serinin tamamına bağladı. Seride 2 ve 3. filmler son derece iyi. D. L. Bousman'ın performansının diğer yönetmenlerden iyi bulduğumu söylemek isterim. Böylesi bir kurgunun senaristliğini yapmak ve bireysel olarak böylesi bir şiddet kurgulamak ve bu kurguyu serinin 6 filmine bağlamak her yiğidin harcı değil. Tüm filmler benden 8 puan. Lakin 3. film 9 puanı hak ediyor.
bence serinin tüm filmleride süper her biri ayrı heyecan içeriyor, gerek muhteşem müziği ve gerekse akla hayale sığmayan yöntemlerle gerçekleştirilen ölüm kalım sahneleri insanı her saniye içine çekebilecek türde, ben testerenin hayranıyım keşke 6 ile sınırlı kalmasa devamınıda çevirselere...