Testere 2
    4,3
    Testere 2 hakkında görüşlerin ?

linkinpark-35
    linkinpark-35

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Film bence o kadar iyi değil.Ama izlenilmeye değer.
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    aslında bu filmi izleyeli çok oldu ama yorum yazmadım. testere denince aklıma kandan başka birşey gelmiyor.pisikolojik gerilim falan diyolar ama bence deil. akıl oyunu da diolar o da deil.bence testere belli bir seyirci kitlesine haip ediyor.yani pisikolojik konularla ilgilenenlere faLan benim testere 2 yi sevmemenin nedeni testere 2 ile alakalı deil.benim bu filmi sevmememin nedeni filmin saçma olması ve serinin 1. filminin yeterince iyi olmaması.bence bir serinin 2. veya 3. filmi çok seviliyorsa bu 2. veya 3. filmle alakalı deildir bu serinin ilk filimiyle alakalıdır.işte bu yüzden testere ikiyi beğenmedim.kısacası testere 1'i yeterince ii bulmadım
    The--Recep
    The--Recep

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    filmi baştan sona çok iyi anlayan varsa bu filmi mutlaka beğenir.saw I kadar güzel değil ama gerçekten izlenmeye değer.
    cansukok
    cansukok

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    hiç beğenmedim adamlar insan öldürmekten başka hiç bişey yapmamaışlar
    hakan07
    hakan07

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    güzel filmdi sahneler daha iyi ve şaşırtıcı ben sonunu pek anlıyamadım ama iyiydi:)
    atakanozruh
    atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    İlk filmin gölgesinde kalsa da Testere efsanesi güzel devam etmiş. 9/10
    cagdasbayat
    cagdasbayat

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bir devam filmi.Testere her zamanki gibi insanları hayrete düşürüyor ve cezbediyor...
    killswitchengage-tr
    killswitchengage-tr

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    ilk filmin yanından bile gecemiyor ama yine de guzel bir film...
    yelizhayko
    yelizhayko

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    dewam filmi olarak gercekten iyiydi ustaca sahneler vardı ayrıca john çok çok akıllı bir karakter olduğunu eklemeden gecemeyeceğim..
    onur-dersim
    onur-dersim

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    ilk seri kadar güzel olmasada iyiydi ama saw 3 gerçektende mükemmel olmus kesinlikle 3 izleyin derim ben
    restkon20
    restkon20

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bir devam filmi olarak iyiydi diyebilirim.ama ilk filmdeki heyecanı yasatmıyor
    evxx
    evxx

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    ilki kadar basarılı bulmadım finali tahmin edebildik ama birincide final cok suprizdi şaşırtıcıydı devam filmlerinin kötü kaderi herhalde ama gene de izlenebilir
    stillwater-2
    stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Bir düşünce vardır ama çok doğru olan bir düşünce:"Devam filmleri başarısızdır"Evet genellikle bu düşünce doğrudur ama Testere serileri ve Terminatör1-2 için aynı şeyi söyleyemeyecem.Bu iki filmde inanılmaz,her serisi şarap gibi zaman geçtikçe güzelleşiyor.10/9
    fatcot85
    fatcot85

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    İlki kadar etkileyici. Genelde seri filmlerde ilkinden sonra tat kaçsada bu filmde öyle bir şey olmuyor. İlkindeki gibi filmin sonunda yine şaşırtmayı başarıyor. Gerçekten bu kadar kurguyu yapana helal olsun...
    classman82
    classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    izlemenin hiç kolay olmadığı bir film.gerilim sevenleri oldukça doyuruyor sahneler.bu tarzı sevenler için mükemmel.