4,3
Cennet Gibi hakkında görüşlerin ?
13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Hoş bir romantik-komediydi...
22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Elizabeth çok iyiydi ve mamikleriyle her şeyiyle mükemmeldi :)) Davidde saf ve değerliydi rolünde, kurgusuda duygulu ve ötelerden :p

10 / 10 ;)
22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence konusuyla,oyuncularıyla kısacası herşeyiyle çok güzel bir film.bir an bile boş durmadan izleyebileceğiniz insanın kalbini derinden etkileyebilecek bir yapım:)izleyin derim pişman olmayacaksınız.kesinlikle...ne kadar güzel olduğunu cümlelerle anlatılamaz izlemeniz lazım er yada geç görün;)
28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim.Tamam Oscarlık bir sanat eseri değil ama bence seyirciye tam olarak istediğini veren klasik bir romantik komedi.Bu türden hoşlananlar mutlaka beğenecektir. Çok tatlıydıııı :)
17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çook güzel bir film. izlemenizi mutlaka tavsiye ederim eminim ki sizde çook beğenirsinizz. herşeyiyle süpeer : )
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok beğendim, reese witherspoon u zaten çok şeker ve oldukça ii buluyorum. bu filmde daha çok sevdim. ama mark ruffaloyla ii bi ikili oluşturduklarını düşünmüyorum , başka biri olsaydı çok daha ii olabilrdi. izlenmesi gerekn bi film
14 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayalet filmine benziyor olması filmi güzel olmamasını sanmayın sakın.başrol oyuncularıda çok güzel oynamışlar.izlenmeye değer film bencede;)
4 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Film mükemmel ben gercekten cok begendim.Bana kalırsa asla seyredilebilir kötü film degil;romantik komedi seyretmeyi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.Klasik degil senaryo bildigimiz filmlerden cok farklı.Herkesin espri anlayısı farklıdır ve bunun IQ ile bir alakası yok bana kalırsa.Ben cok güldüm ve eglendim.Mark Ruffalo ve Reese witherspoon'ın performansı görülmeye;kısaca bu film izlenmeye deger!!!
2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sırf can sıkıntısı için deği sinema kültürü iinde izlenmeli çok eğlenceli
7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendim.son zamanlarda seyrettiğim en duygusal aşk filmi.son sahneye kadar merakla izledim.konunun klişe olması sebebiyle filmi izlemekle izlememek arasında kalmıştım.İzledikten sonra ön yargılı olduğum için kendime kızdım.Bence mükemmel ötesi bir film.10/10
25 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Bu gün gittim ve gerçekten çok beğendim insanın içine işleyen çok tatlı bi konusu war filmin oyuncuların ikisi de çok uyumlu ve başarılı ben reese witherspoona bayılırım zaten mark rufallo da inanılmaz uymuş role ve çok yakışmışlar bence romantik komedininin tutkunuysanız(benim gibi:))gitmenizi tavsiye ederim en çok beğendim!!!
15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Farklı bir konu farklı bir aşk..Dokunabilmenin bile değerini,güzelliğini anlatıyor.Komedi yanı fazla ilgimi çekmediyse de onu bastıran duygusal yanı oldukça iyi.Çok beğendim..
25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla mükemmel sinemaya gittiğinizde veya evde dvd keyfiyle izlediğinizde sizin yüzünüzde mutluluk gülücükleri bırakacak bir film...
18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle, 'Yeri göğü inleten'... :)İzlememek bir eksiklik olabilir doğrusu.. :)
14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süper bir filmdi...izlemekten keyif aldığım ve en çok beğendiğim filmler arasında...tekrar izlemekten sıkılmayacağım bir film...herkese büyük bir keyiflee tavsiye ediyorum...mutlaka izleyin..