harika ötesi bir film izlediğim en iyi film lerden hatta en iyisi bide 50 ilk öpücüğü çok sevmiştim hiç sıkılmadım kesinlikle izleyin derim harika ötesi bir film gerçekten
gerçekten şimdiye kadar izledigim en güzel romantik filmlerden biriydi özellikle reese witherspoon'un oyunculugu bence oldukça güzeldi,izleyin derim pişman olmazsınız..
ne diyebilirim ki türünün en hoş en başarılı filmlerinden biri. iki kez izledim on iki kez daha izleyebilirim. çok sıcak çok sempatik ve çok hoş bir film. 10 üzerinden 10 u hakettiğini söylememe gerek bile yok :))))
Konusunu bilmeden, tipik bir romantik komedi diye düşünerek izlemeye başladığım bu film, tüm ön yargılarımı yanlış çıkardı. Üstüne üstlük daha önce hiç izlemediğim değişik ve insanın içini ısıtan bir konusu vardı. Kendinizi Mark Ruffalo'nun yerine koyduğunuzda sevdiğiniz kişiyle ona sadece bakarak, hiç dokunamadan geçirdiğiniz son saatleri ve bunun verdiği umutsuzluğu hissedebiliyorsunuz. Gerçekten de kalbinize dokunuyor.