jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
22 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Beethoven ı yüzeysel tanıyan bizler için önemli bir film olduğunu düşünüyorum;hayatının tamamını anlatmasada,9.senfoniden yola çıksada onla ilgili önemli şeyler öğrenmemizi sağlayan bir yapım.Oyunculuklar özellikle ed harris çok güçlü belki daha geniş bir yelpazede anlatılabilirdi ama olsun ..
Müziğin dilinden anlayan müzikle arasına hiçbir engel sokmayan harika bir adam Beethoven.Resital sahnesi bir harikaydı.Ed Harris´i tebrik etmek lazım. 10/9
Beethoven gibi klasik müzigin efsane isimlerinden birinin o dönem yasadigi sartlari ve isitme kaybini gördügünüzde sasiriyorsunuz. Klasik müzik severler ve Beethoven hayranlarinin izlemesini özellikle tavsiye ederim.
Hayal kırıklığına uğradım açıkçası.Belki de beklentim yüksek olduğundan dolayıydı bu hayal kırıklığım ama ben yine de böyle büyük bir müzik dehasının üzerine çevrilmiş bir filmin daha iyi olmasını beklerdim. Nerde 'Amadeus' nerde bu yapım!!!Not:Umarım Beyazperde editörleri bu yazımı da daha öncekiler gibi yayınlamamazlık yapmaz! Neden olduğunu bilmediğim sebeplerden dolayı ki kesinlikle yorumlarımda kurallara aykırılık yoktur, yazdığım yorumlar yayınlanmamaktadır!
oyuncular iyi..performanslar seyredilebilir ve -bazen- ötesi ama film kendi içindeki karışıklık yüzünden bu izlenebilir performansları hapsediyor. butun film boyunca Beethoven gibi bir ustada 9. senfoni gibi bir basyapıtı besteleten ruhu goremiyoruz