tartışmasız hayatımda izlediğim en kötü animasyon.normal şartlarda uzun uzun sebepleriyle açıklardım ama değmez.çocukça olmaya çalıştığı anlarda bir film bu kadar mı antipatik olur(yapanlar hiç çocuk olmamış sanki dedirtiyor..),büyüklere hitap etmeye çalışırken bu kadar mı basit,adi,kalitesiz ve yavan olur ve 3 sinema düşkünü arkadaşı hayatlarında ilk kez yarısında çıkmaya zorlar..dvd,vhs,blue-ray'inden oluşan bir paketi hediye etseler,çöpe atmak için bile almam,o kadar yani..
Ya bu filem idare eder demeyin lütfen. Her şeyden önce böylesi bir yapımda bu denli güçlü bir kurgu ve mizah anlayışı ve de bunları aynı güzellikte beyazperdeye yansıtmak kolay iş değil. Emin olun bu puanı hak etmiyor. Sebebi de Kırmızı Başlıklı Kız imajının geçmişten günümüze gelen kalıcılığıdır. Fakat film bunu tamamen aşmış. Hele de Kurt-Büyük anne-Oduncu ve Kırmızı Başlıklı Kız imajını iyi değerlendirmek lazım.
Bazıları filmi yanlış anlıyor. Herkesin bildiği Kırmızı Başlıklı Kız hikayesiyle alay edildiğini düşünüyor. Asla böyle bir şey söz konusu değil! Sıradışı bir hikayeye dönüştürülmüş ve harika bir animasyon filmi olmuş. İyi eğlenceler!
walla filmi buz devrinden sonra izleme gafletinde bulundum.... tabeke hiç bir tat ve zevk vermedi ama farklı bir animasyon olmuş,ezelinden beri gelen kırmızı başlıklı kız hikayesine çok farklı ve sempatik bir bakış olmuş ama ne yalan çokda bir etki yaratmadı bende,fazla eğlendiğimi söyleyemeyeceğim.. ama animasyonun geldiği noktaları çok iyi anlayabiliyorsunuz... saygılarımla
Türü bence komediden çok polisiye. Suçlu kim sorusuna cevap aramayı seviyorsanız bu film hoşunuza gidecektir. Çok zekice yazılmış senaryo birbirine ustalıkla bağlanmış hikayelerden oluşuyor.Karakterler de birbirinden ilginç. Hele büyükanneye hayran kalmamak elde değil:) Genel olarak iyi bir animasyon
Arkadaşlar filmi dün Tv de izledim korkunç ötesi idi. animasyonlara bayılan bir insan olarak az daha filmde ağlayacaktım.yok ya şimdi düzelcek diye kendimi sonuna kadar avuttum. konu olarak komik diye umdum izleyince hayal kırıklığı...filmdeki animasyonlar çok kötü zaten böle sanki türklerin yaptığı çizgi filmler gibi olmuş. sincap ve kurt 2 3 espri yapıyor tebessüm ettirecek kadar. diğerleri ıyyyyy.5 yaşından büyükler izlemesin.
görüntü ilk başta garip geldi. özenilmiş gerçekçi bir görünümle stop motion arası bişey ama sonradan bunun filme daha uygun olduğunu anladım.
masallar oldukça peşin hükümlü anlatılırlar. bu masallarla gerçekleri oldukça konik, eğlenceli bir şekilde birleştirmiş. ikinci bir buz devri vakası bence. çok eğlendim
favorim o sincapın ultra hızlı konuşması, acayip eğlenceli geldi bana