kbiroglu
23 Mart 2006 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını az önce izledim. Sadece çocukların değil, her yaştan içindeki çocuğu kaybetmeyen kişinin çok keyif alarak izleyecekleri bir film. Bence mutlaka gidin :)
Mutlaka gidilmesi gereken çok eğlenceli ve komik bir film. sadece çocuklar değil, her yaş bence gitmeli. özellikle müziklere dikkat....sakın kaçırmayın
Bu animasyon için olumsuz bi eleştiri yapacağımı hiç tahmin etmezdim ama büyük bi merakla izledikten sonra nedense beni tatmin etmedi.Konu işlenişi güzel ama nedense espriler biraz zorlmaydı.Sonuçta kahkahalarla gülmeyi beklerken,sadece tebessüm edebildim!
Görüntü biraz garip gelebilir ama filmin içindeki olaylar süper keçinin şarkı söylemesi sincapın konuşması anlarında acayip güldüm. süper bi film herkese tavsiye ederim. büyükannede az uz değilmiş hani :))
buraya yeni üye oldum bu filme yorum yazmadan geçemicem sssüüüüüüüüüüüppppppeeeeeeeerrrr bi film ama keşke cocuk filmi modunda deilde büyükler için uyarlasalardı ben küçük kuzenlerime bakmak için filmdeydim onlardan cok ben eglendim komik ve zeka üzerine yapılmış
kesinlikle bu puanı hak etmiyor 9 dan aşşağı almaması lazım,bu filmi gerçekten hiç istemeden izledim kardeşim yüzünden ama o kadar çok zevk aldımki hayatımda izlediğim en iyi çizgi animasyon diyebilirim çok güzel bir mizahı var gerçekten.Kim daha önceden kırmızı başlıklı kızın babaannesinin Xtreme sporcu olduğunu,oduncunun oyuncu kurdun ise gazeteci olduğunu düşünebilrdiki :D asıl süpriz ise sonunda.İzleminizi tavsiye ederim animasyon film sevenler için
Daha yeni seyrettim ve tek kelime ile bayıldım. Neden daha önce seyretmediğime hayıflandım. Bana göre oldukça zekice yeniden yorumlanmış kırmızı başlıklı kız. Eleştirenlerin biaz haksızlık yaptıklarını düşünüyorum özellikle animasyon kalitesi konusunda. Çon incelikli ve detaycı çalışmışlar animasyonda. Kumaşlar bile öyle detayla çizilmiş ki. Herkese tavsiye ediyorum...