ilk filmin çok gerisinde kaldığını düşünüyorum özelllikle o ince ayarı sırıtmayan duyguları bu filmde pek göremiyoruz cinselliği çok ön planda tutup ilk filmin amacından yaşatmak istediği duygudan uzaklaştırmışlar sonuç olarak 1. filmi izleyip bırakacaksın aklınızda o kalsın :)
Ticari amaçlı devam filmi.Özellikle bazı sahneleri ilk filmden kopyala yapıştır gibiydi.Sharon yine güzelliğiyle zehirli sarmaşık rolünde.Senaryo fena değil,kurgu kötüydü.İzlemek için izlenir.10/6,5
14 yıl aradan sonra çekilmiş bir devam filmi.İlk filmin kadın kahramanı aynı.Ayrıca ilk filmle de bağlantı kurulmuş, örneğin Dedektif Nick Curran’dan bahsedilmesi vs...Film ilkiyle kıyaslanamaz sanırım. Aslında bu ikinci film de ilki gibi iyi bir kurguya sahip ancak Sharon Stone’nin seksapelinden fazlaca yararlanılmaya çalışılmış gibi geldi bana.İlki gibi kurgusu iyi olsa da filmde eksik birşeyler var ve nedense ilki kadar sürükleyici ve etkileyici değil...Çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim özetle :))) 'İdare eder' tarzda bir film olmuş işte...
temel içgüdü 2 devam filmleri arasında eli yüzü düzgün olanlardan.Sharon stone için fazla bir şey söylemeye gerek yok hayatının rolünde harikalar yaratıyor..David Morrissey ise çok iyi bir seçim olmuş.