kuvvetmira19
10 Nisan 2006 tarihinde eklendi
sharon sana hastayım .beni deli ediyorsun. bu filmi izlerken bunu çok soyleyeceksiniz. Sharon stone yine neler yapabileceğini gosterıyor. o bi sarişin ama aptal değil. dünyanin en zeki sarişini.. bence sharon ismini altın harflerle yazdı holwwod denilen yerde.. bunuda temel içgüdü1-2ye boçlu umarim 3 4 5 6 7 8 9de gelir ama sharon oynaması şartıyla izlerim..
tabiki film ilkindeki zevki vermiyor,ama bence bu haliyle bile güzel bir film.İlk film kadar cüretkar sahneler yok...ama sharon stonu u hala ağzınız açık izliyorsunuz
Sharon seksi ama...Film bana boş geldi,belkide ilk filmin mükemmelliyetini bulamadım bu filmde onun için bu film bana boş geldi tabikide Sharon dışında,bu kadın herzaman seksi olmak zorunda mı?
Film umduğumdan iyiydi enebilir ama sharon stone beklediğimin kat kat üzerindeydi... Her açıdan muhteşem.. oyunculuk, etkileyicilik... Film bittikten sonra uzun bir süre o bakışları ve gülümsemesi gözünüzün önünden gitmiyor...
Açıkçası filme giderken çok büyük beklentilerle gitmemiştim..Ve belki de bu yüzden çok beğendim..Genelde devam filmlerini çok başarılı bulmam, ama bu da beni şaşırtan davam filmlerinden biriydi, çünkü en az ilki kadar hatta daha başarılıydı. Baştan sona kadar sürükleyici bir filmdi..Tüm film boyunca merakla beklenen son ise insanı asla hayal kırıklığına uğratmıyordu.
Sharon Stone'un her zamanki güzelliği, karizması ve seksiliğinden bahsetmeme gerek bil yok aslında ama değinmeden edemeyeceğim.. Ya kadın 50'li yaşlarında..Takdir ettim.
İlk filmi beğenmiştiyseniz bunu da kesinlikle beğenirsiniz. Filme ön yargıyla sadece erotik bir filmmiş gibi yaklaşan arkadaşların filmi izledikten sonra bu konuyu tekrar düşünmelerini istiyorum..Çünkü filmin gerçekten zekice bir kurgusu var.. Tavsiye edilir :)
filmi c.tesi gecesi izledim gitmeden önce ilk filmin devamı gibi vasat bir kaç erotik sahne olan bir film sanıyordum ancak karşıma ilkinden daha iyi bir film çıktı sharon stone sanırım hayatımda gördüğüm en iyi oyuncu ve bu piskopat rolü ondan başka kimse yapamaz filmin başı ve sonu harikaydı 9/10
flim gene sharon ablamızın zekası ve güzelliği etrafında toplanmış ilk flimi VHS de izleme fırsatı buldum ( Yaş Tutmaması ve aile gibi durumlar ve flimi almak için yaptığımız şebeklikleri aklıma gelince hala kendime gülüyorum) mükemmeldi ama 2. flimin o kadar güzel olduğunu söyleyemem sanırım flim olsun diye bir flim vakit geçirmek için ideal ( Kız arkadaşınızla gidip bak kadından bişeyler öğrendiyebileceğiniz bir flim) :))) iyi seyirler
Ben açıkçası bu yeni versiyonu hiç beğenmedim. Bir kere artık Anneanne mertebesine ulaşmış Stone ne bekleniyor anlamıyorum yüzünü gerdire gerdire bir hal olmuş. Ne yani Temel İçgüdü 3’te 60 yaşındaki Stone’umu seyredeceğiz. Ayrıca filmin İngiliz yapımı olması İngiliz oyuncularla oynanması ve İngiltere’de geçmesi, filme kasvetli ve soğuk bir ingiliz havası getirmiş. Filme bir türlü ısınamadım, ayrıca Temel İçgüdü 1’deki Seks ve Gerilim sahneleri müthiş bu filmde gerilmiyorsunuz heyecanlanmıyorsunuz bile. Bana göre bu filmde, yeni yetme seks ilahları Johannson veya Jolie kullanılsaydı daha başarılı olabilirdi.
ah sharon ah.. gerçekten çok çekici bi kadın. umarım ilk film gibi başarılı olur. ilk filmdeki erotizm oranı ve aynı orandaki gerilim ve gizem bu filmde de olur. sharon için kesinlikle seyredeceğim...
ilk film oldukça iyiydi bence ikinci filmi çekmeye çok geç kaldılar. Sharon Stone un eski cazibesi kalmadı nede olsa. Yinede iyi bi film olacağını umuyorum
birinci filmdeki gibi sürprizler olur umarım genelde devam filmleri hiç tercihim deildir ama bakalım görücez artık ama ben bu filmi pek iyi olcanı düşünmüyorum tabi bu benim fikrim umarım yönetmen beni utandırır
ilk filmden yıllar sonra çıkacak bu film ne kadar etkili olur göreceğiz.İlk filmde yönetmenin başarısı vede micheal douglas ve sharon stone'nun kimyası nefis tutmuştu. ama bu film ne olur göreceğiz....
bir dönem bacak sahnesiyle rüyalamızı süsleyenve malum tv kanallarında kesintilide olsa defalarca izlediğimiz bu filmin ikincisinin olması kadar garip birşey olamaz herhalde yeni kuşak için ama eskileri ne kadar çarpar göreceğiz..