Aksiyon acısından fena degil ama bu puanı hak edecek bir film asla degil. Vaktiniz bolsa izleyebilirsiniz ama ne komik ne de gercekci. Cok fazla abartıya kacılmıs. Bence 10/5.
çok değişik. hee komik sahneler var ama neye göre değerlendiriceğimi bilemedim. çok boş anınızda hiçbirşey bulamadığınız anda kardeşinizle izlenebilicek bir film
bu film çok değişik ya yani öyle bir filmki efekleri aslında çok kötü olduğu halde bunu alehine çevire bilmiş komedi ile aksiyonu süper bir şekilde birleştirebilmiş. özelliklede haylet kılıçlar falan süperdi. 2.sini büyük merakla bekliyorum 10/9
Okadar da abartmaya gerek yok zaten bu sitedeki puanların hepsi bir kac puan fazla fazla verilmiş sanırım puan verenlerin ya yaşları çok küçük yada pek film izlememişler 7.5/10
Bazı sahnelerinde katıla katıla güldüm.. Hayal dünyasının el verdiği ölçüde güzelleştirilmiş film.. Dövüş sahneleri içeriğe uygun olarak abartılı.. Karakterlerin uyumuda harika.. 10/8,5..
bu filmi herkesin beğenmiş olması gerçekten beni çok şaşırttı hayatımda izlediğim en iğrenç filmlerden biri sonuna kadar nasıl izledim bilmiyorum kesinlikle izlemenizi tavsiye etmem baştan sona saçmalık