Kung Fu Hustle
    4,3
    Kung Fu Hustle hakkında görüşlerin ?

beck31
    beck31

27 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Aksiyon ve komedi adı altında izlediğim en eğlenceli ve yaratıcı filmlerden bir tanesi oldu.Defalarca izlenebilecek düşüncesindeyim, başarılı buldum oldukça, şüphesiz izlenilebilir.
    s.severus
    s.severus

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Kung fusıooon.süper.
    Server Bedii
    Server Bedii

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Gerçekten Mükemmel Bir Film.Israrla İzleyin Derim Ben.Çinlilerin Çekmiş Olduğu Filmlerin En İyilerinden Bir Tanesi.Birde Bunun Kungfu Futbol u Var.Onuda Kesinlikle İzleyin Derim ...
    star4100
    star4100

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    çok saçma, tam bir zaman kaybı. bu puanı kesinlikle haketmiyor. izlenmeye ve izlettirilmeye.
    omer-saglam
    omer-saglam

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    aşırı efekt ve senaryo çok saçma.neyin ne olduğu belli diyil.çok değişik bi yapım10/8
    elcin-gultekin
    elcin-gultekin

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    komedi türünde bende apayrı yeri olan bir film. saçmalıkları bile güldürüyor insanı. Ve gözleriniz gülmekten oldugu kadar duygusallıktan da yaşarıyor yer yer. çok sevimli bir film olmuş. Stephen Chow çok güzel işler yapıyor. imdb de baktım da bayağı bir filmi var, çok aradım ama Shaolin Soccer dışında bulamadım hiçbirini :( (Bu arada Shaolin Basket çıkmış, o da fena değil, komedisi ve abartılı sahneleri daha az ama ben begendim yine de, keyifliydi)
    astamiga
    astamiga

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Mutlaka izleyin. komedi aksiyon aşk
    benamy
    benamy

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Çok harika. Hiç sıkılmadan. seyredebilirsiniz. özellikle görsel efektler çok harikaydı.
    maxplanck003
    maxplanck003

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    sadece görsellik var. ben ve arkadaşlarım filmin sonunda birbirimizin yüzüne bakıp güldük, onu da bumuymuş komik diye yaptık. neresi komik hala anlayabilmiş değiliz
    fatih-2007
    fatih-2007

6 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Çok komikti, gecenin bir yarısı izleyip acaip derecede kahkahalar atmanıza sebep oluyor. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.
    ismail7172
    ismail7172

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Sıkılmayacağanız eğlenceli bir komedi filmi görülmemiş bir kaç çok güzel sahneler var diğer sahneler ise güzel tavsiye edilir...
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

1 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    fala komik olmamakla birlikte vasati ölçülerde izlenebilir 7/10
    ferhatkendirci
    ferhatkendirci

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bıkmadan seyrettiğim ender filmlerden biri..komedi ve döğüş sahneleriyle adeta jackıe chan,a rakip oluyor bay chow....yeni projesini merakla bekliyorum..
    karakose9
    karakose9

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bal yiyen baldan osanır derler ya.sürekli abd ve avrupa sinemasını izlemekte öyle.işte bu film imdadımıza yetişiyor.matrix ten iyi değil tabi.zaten tarz olarak farklı bir film.ama çok eğlendirici bir film olduğu kesin.teknik olarakta fena sayılmaz.abartı ise filme hayat veriyor zaten.dövüş sahneler bruce lee filmlerinden daha eğlenceli.
    abdullahweb
    abdullahweb

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    eski çin filmleriyle dalga geçen matrix gibi dövüş efektlerine sahip shalin soccer oyuncalarının oynadıgı güzel ve eglenceli film