balitron
17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Eski bir film olmasına rağmen yeni izledim, oyunculuklar ve konu çok iyi. Filmin sürprizli sonu tahmin edilebilir olsa da iyi kurgulanmış. Yönetmenin de tahmin edilmiyecek bir sonla bitireyim dediğini sanmıyorum. Tam bir intikam filmi.
gene ' olağan şüpheliler ' gibi final sahnesinde izleyiciyi ters köşeye yatırmaya çalışan bence gene o filmin sadece gölgesinde kalan bir film. bu ve bunun gibiler sonuna kadar gerçeği kamufle etmeye çelışıyor ama 'olağan şüpheliler ' deki finali hiçbir taklidi yaşatamıyor
halen izlemediyseniz, vakit kaybetmeden mutlaka izleyin derim. defalarca ve keyifle izlediğim bir film. senaryo muhteşem. birbirinden kopuk başlayıp, izlemeye devam edince daha anlamlı gelmeye başlayan olaylar. mükemmel bir final. oyuncular ise şahane.
Öyle abartıldıgı kadar ahım şahım bir film değildi. Benzer türün çok daha iyileri var. Bruce Willis'in The Sixth Sense yada Unbreakable filmleri cok daha iyi mesela..
nasıl olurda komedi ve gizem birbirini böyle tamamlar.Bu film bunu yapmış.İnanılmaz güzel repliklerle dolu sonu şaşırttıcıydı ama sonun bi kısmını tahmin etmeme rağmen çok iyi bir film 10 üz 8.3
Mükemmel kurgulanmış harika bir senaryo ve üstüne bir de oyunculuk olunca zevkli olması kaçınılmaz hale taraf arasındaki rekabet ve mükemmel son .Böyle filmler az görülüYDI....
türünün en iyilerinden olmakla birlikte farklı konusu ile sizi bir hayli etkileyecek sonrası zaten oyuncu kadrosu ve performanslarıyla aksiyonun ve gerilimin bir hayli yüksek olduğu dakikalar sizi bekliyo şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız iyi seyirler...
walla sonunu hiç tahmin etmedim..seneryo ve kurguyu çok başarılı buldum... dönem dönem sıksada sizi film,beklemediğiniz olayların gelişmesiyle sizi içine alıveriyor... zengin ve vizyon sahibi kadrosu ve başarılı performanslarla seyirlik bir film oluşmuş... saygılarımla
mükemmel kurgu ve güzel bir son. sahneler arası bağlantılar ve etkileyici laf oyunları filme çok güzel serpiştirilmiş. diyaloglar açısındanda gayet başarılı ama tüm bu artı özelliklere rağmen filmi izlerken sıkılmadım desem yalan olur. film sürekli replikler ve etkileyici cümleler üzerine kurulu olunca biraz sıkıcılık kaçınılmaz oluyor haliyle. açıkçası snatch ve usual suspecti aklıma getirdi. ama onlardanda daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 7.8