Şanslı Slevin
    4,4
    Şanslı Slevin hakkında görüşlerin ?

nisay97
    nisay97

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    intikam duygusu dolu filmler hep çekilmiştir ve çekilecektir de, punisher, revenge ve daha neler neler..

genelde yakını ölen ya da kızdırılan adam,
    eline silahı alar ve önüne gelene dalar..

peki ya lucky number slevin?

tabii ki hayır!
    son 10dk sını izlemezseniz apışıp kalacağınız ve hiç bir şey anlamayacağınız,
    son 10dk yı izlediğiniz da ise yuhh be diyeceğiniz,
    tam bi sinema şöleni,
    gerçekten harikaydı,
    detaylar, kurgu, senaryo,
    inanılmaz harika olmuş,

kadro ise zaten harika,
    sadece ben bruce wills in bu pek konuşmayan,
    konuştuğunda da vurgu ve tonlamadan uzak, aman sert olayım aman tek telden konuşayım zihniyetnden vazgeçmeyen egosunun dışında,
    kadroya diyecek lafım yok,
    josh, lucy, morgan tam cuk diye oturmuşlar role,
    hele josh un oyunculuğu süper,
    lucy ise sevimliliği ile filmi götürüyor,

keşke bruce un yerine de şöyle daha baba bir aktör olsaydı diyorum ve yorumumu noktalıyorum,

herkese iyi seyirler...
    cetiz
    cetiz

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Sinema böyle filmler olduğu için güzel, kesinlikle izleyin...
    sercanozel
    sercanozel

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Hayatımda seyrettiğim en süper filmlerden biriydi hakikaten büyülendim tavsiye ederim...
    naked-soul
    naked-soul

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    4/4lük bir film.keşke daha önce izleseydim dediğim nadir filmlerden...ilk yarıda pek birşey anlamıyorsunuz.ortada adamlar ölüyor,atlar felan işin içine giriyor ancak bu ve buna benzer bazı ince detaylar da dahil ilerleyen dakikalarda tek tek çözülüyor.o kadar dağınık gözükmesine rağmen film bittikten sonra kafanızda tek bir soru işareti bile kalmıyor.tabi bunların yanında bruce willis,lucy liu ve morgan freeman’in yanında son dönemde yıldızı gitgide parlayan josh harnett’i da filmin artılarından saymadan geçmemek gerekir.
    atakanozruh
    atakanozruh

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Başlangıçta kopuk kopuk olaylar izleyip hiçbir şey anlamadım ama sonlara doğru olay öyle bir bağlandı ki hayran olmamak elde değil. 10 üzerinden 10 verdiğim nadir filmlerden biri. Gerek dev oyuncu kadrosu, gerek kurgusu, gerek çarpıcı finali, süper mizahi diyalogları ile kusursuz bir film.
    berk-ay1987
    berk-ay1987

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    senaryoyu çok beğendim.başta kafam karıştı ama ilerleyen dakikalarda anladım neyin ne olduğunu.iyi film yanii.izleyin
    son-samurayu
    son-samurayu

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    film mükemmelin ötesinde bir film kurgusu çok güzel filmin sonundaki(gerçi son 20 dakika) süpriz gerçekten iyi testereden sonra ikinci kez bir filme 10 verdim
    killswitchengage-tr
    killswitchengage-tr

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    filmin basında hareketlilik yok denecek kadar az yani baslarda sıkılmadım diyemem ama filmin sonuna dogru filmde neyin ne oldugu bir bir ortaya cıkıyor ve cok sasırtıcı bir sonla film bitiyor sahsen filmin sonunda cok sasırmıstım...ama filmi bastan izlemeyen sonunda ne oldugunu anlayamaz bunu da ekleyeyim...
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    oldukça iyi, efsane oyuncular barındıran, ilginç konulu bi film,tavsiye ediyorum:D
    e-ergener
    e-ergener

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Hınç, kin, öfke. İnsana neler yaptırıyor gördüğünüz üzere.. Taa kaç sene yaşanmış bir olayı unutmayıp hatta aklında tutup kimlerin yaptığını ve de kinini çıkarmak.. Hayat dersi olacak bir filmdi..
    finallyfree89
    finallyfree89

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi filmlerden biriydi
    atillaburge
    atillaburge

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    The Game gibi tek kullanımlık bir film ama muazzam seyir zevki veriyor insana... Başlangıçtaki karmakarışık bir obejektivizm, sonlardaki açık bir subjektivizm ile birleşiyor... Muhakkak filmin sonunda iyiki seyretmişim hissi veren başarılı bir film... Oyunculıklar açısından da gayet başarılı bir performans sözkonusu... Seyredilmesini muhakkak surette tavsiye ederim
    KeyserSoz3
    KeyserSoz3

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    mukemmel 1 film.olumsuz görüsleri haketmıyor.
    denditer
    denditer

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    yorumlara bi göz gezdirdim..ama herkes bence cok abartmış bu filmi..tamam görüntü,oyuncu kalitesine diyecek bişey yok fakat filminde senaryosunun bizim emrah filmlerinden bi farkı yok..bence bu kadar iyi oyunculara yakışmayan bi senaryo.ve vasat bi film..
    sarebetul
    sarebetul

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    muhteşem ..muhteşem..muhteşem...

filme en çok yakışan kelime bu bence...