gerçekten mükemmel bi flim hele diger serileri harkulade bu flimi izledikten sonra kendi kendize nasıl köyülük yaptıklarınızı anında düşünceksiniz eminim 10/10
her zaman söylerim en iyi film ilk seridir 9,2mi çok düşük 9,9 olmalıydı film kesinlikle inasnı düşündürüyor hayatın ne kadar değerli odluğunu bize söylüyor enfes bir film kesinlikle izleyin 10/10
İşte meraklılarının zirveye oturtabileceği bir kült film. Eğer kan ve şiddet dolu sahnelere katlanırsanız ve filmi başka bir gözle izlerseniz çok keyif alabileceğiniz bir başyapıt..Zekice hazırlanmış yaratıcılık dolu senaryosu ve " Altıncı His " den bile daha sarsıcı ve şaşırtıcı finali ile türün meraklıları tarafından mutlaka izlenmeli.. Ancak 2. ve 3. devam filmleri aynı tadı vermiyor ne yazık ki..
Filmi uzanarak izlemeye başladım , film bittiğindeyse ayakta ve şoktaydım.Korku sinemasına bambaşka bir tat verdi saw serisi.Bence sonsuza kadar çekmeye devam etsinler ben izlerim :)
en etkıleyıcı korkulardan bırı; kurbanlar sıradan dııl ortak yanları var(hayata gereken degerı vermemelerı)akıllı,etkıleyıcı ve urkutucu bence en ıyılerın basında serının tamamı super baglantı noktaları ıyı secılmıs ve kurgulanmıs bır gerılım seyretmeye deger...