harika film ama serileri bana o kadar heyecan verici gelmedii muhteşem sıradan bi seri cinayet filmi değil bu kurguda yeni bi tarz bulunmuş inş bu tazdaki filmlere örnek olur
bana her ne kadar senaryosunun kaba hali 2000 yapımı Japon filmi 'Batoru Rowaiaru -Battle Royale' ı hatırlatsada,genel hali ve ters köşeye yatırması finalde seyircileri hoş numaralardı...
izledikten sonra sinemada izlemediğim için pişmanlık duyduğum fimllerden bitanesi gerçekkten çok iyi bi film konu kurgu olarak inanılmaz izlemeyen kalmasın bence
Tek kelimeyle mükemmel ötesi..Yıllarca izlenebilecek bir film..Psikolojik gerilimin en güzel örneklerinden biri..Sonunda acayip bir süpriz sizi bekliyor..Hala izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız!!Mutlaka izleyin..
filmin güzelliğine bişi demiyorum gerilim açısından süper bi kurgusu var ama filmin ismi testere ve testere sadece bi kez işe yarıo (ilk film için konuşuorum)iyi bi film hatta süper ama çok süper değil :)
'hello beyazperde üyeleri'Yıllarca beyazperdede bir çok filme düşük yada yüksek puanlar verdiniz ve bir çok filme iyi yada kötü yorumlar yazdınız.Bir çoğuna hakkı olanı verdiniz bir çoğunada haksızlık yaptınız.Şimdi sizler bir oyun oynuyacağım.Oyunun kuralı basit bu filme puan ve yorum yazmanızı isteyecem.Yapacağınız yorum ve puanlar sizin kaderinizi beliryecek.Hayatta kalabilmek için ne kadar yüksek puan verebileceksiniz.ipuçu: ( 10/10 )'OY'un Başlasın
kesinlikle ama kesinlikle hayatımda seyrettiğim en ama en güzel korku filmi bu yaa muteşemler az kalıyor inanınki bu ne süper bir senaryo ya öyle ve en en en bu nasıl bir muhteşem son bu filme 10 veririm ben 10 10 10
Testere filmi tam bir zeka ürünü bana göre filmin bitişi müthişti baştan sona soluksuz izlencek bir film bana biraz durgun gibi gelsede bu kurgu şahaserine kötü yorum yapmamak lazım akıllıca yapılmış çok kaliteli bir yapım olmuş. bu yorumdan sonra 2 yide izlicem ve 3 üde izliyeceğimi umuyorum ama bu film çok başarılıydı baya bi etkilendim...