Amerikan Rüyası
    4,2
    Amerikan Rüyası hakkında görüşlerin ?

TEK T
    TEK T

9 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
    Sizi içine alıp götüren bir film. Oyunculuklar çok. Filmin size yaşattığı o farklılık yani farklı bir film izlediğinizi anladığınız o an gerçekten çok manidar. Herkese hitap etmeyen bir film bence. Ağır tempolu ilerleyen fakat bir süre sonra sizi karakterlerle bütünleştiren bir film, adeta filmin geçtiği evde hissediyorsunuz kendinizi. Final müziğiyle resmen bir rüyadan uyanıyorsunuz.
    SEMA A
    SEMA A

29 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
    Kusturicanın etkileyici filmlerinden değil. Yeraltı, çingeneler zamanı gibi filmlerine kıyasla beğenmedim. Tek güzel yanı Goran Bregoviçin yaptığı müzik...
    ABRK97
    ABRK97

11 Nisan 2016 tarihinde eklendi
    Büyük beklenti altına girmeden izleyin.
    Çok farklı bir yapıt. Değişik bir film.
    Farklı senaryo ve geçişlere sahip.
    Johnny Deep için izledim. İzlemesem de bişey kaybetmezdim. Boş zamanınızda izleyebilirsiniz ama beklentiye girmeyin.
    10.6
    hero475
    hero475

24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Zor hayat ve hayaller arasinda yay gibi durmadan gidip gelen bir film, izlendikce sevilen, hayata yaklasan bir film
    desyrel
    desyrel

21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Büyük beklentiyle izleyip hüsranla ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan bir film.Yer yer eğlenceli olsa da filmi izlerken sıkıldım.Sadece 5 puan verebilirim o da müzikler,Dunaway,Lewis ve Depp için.
    real-boy40
    real-boy40

5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    bu film benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim,film nedense hoşuma gitmedi sırf johny deep için izledim diyebilirim onun hatırı için 4 puan veriyorum
    LLORANDO
    LLORANDO

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    arizona dreamin hayatımda hep ayrı bir yeri olmuştur. küçük yaşta izlemiş olduğum, etkilendiğim ilk film.. emir kusturicanın en az beğenilen filmidir aslında pek bi sönük kalmıştır diğerlerine nazaran fakat farklı bir soluktur, izlenir..
    alpkizilay
    alpkizilay

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    herkese hitap etmeyen ama içine girdiğiniz zaman sizi değişik duygulara götüren çok tatlı bir fil. sadece müzikleri için bile izlenir
    üsstad
    üsstad

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Johnny Depp var başka ne olsun :)) herkese hitap etmeyecek bir film tabi. ben beğendim , güzel olmuş. iyi seyirler ...
    sasili
    sasili

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    filmde bir yerde amerikan rüyası muhabbeti geçiyor,çeviri bundan dolayı amerikan rüyası olarak yapılmış.
    filme gelince çok sıcak buldum. yalnız final bana gore zayıf olmuş.
    johnny depp yine ustalığını konuşturmuş. ancak ben vincent gallonun oyunculuğunu çok iyi buldum.
    izlenilebilir bir film.
    sinema
    1 ziyaretçi
    3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    İlk olarak J. Depp mi var. Dikkate alınacak bir öğe. Lakin asıl konu müziklerde G.Bregorovic-in the death car? dinlemeniz tavsiye olur.
    tanertozun
    tanertozun

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Filmin orijinal dvdinde Arizona Rüyası yazmaktadır. Filmin adı da Arizona Dreamdir. Bu Amerikan Rüyası ismini sevgili beyazperde editörleri mi takmıştır? Ufak bir ayrıntı olsa da amerikan rüyası akımıyla filmin bir ilgisi yok. Filme gelince, kurgusu, oyunculuk, içerdiği enerji ve içe dolan duygular çok güzel, müzikler muhteşem. Arşive katılmalı.
    -alp-
    -alp-

8 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Bir Emir Kusturica şahaseri.Johnny depp yine herzamanki gibi oynamışta. Lili taylor oynamamış yaşamış adeta. Kısacası bu film anlatılmaz yaşanır. Sadece müzikleri(unutulmaz goran bregovic 'in the death car';) için bile 10/10 Vesselam...
    mesut1152
    mesut1152

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    bu filmin adı arizona rüyası değil mi?.....neden amerikan rüyası diye geçiyoki?...
    Serkan E.
    Serkan E.

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    enteresan bir film johnny depp oyunculugu muhtesem, müzikler harika ama filmin tamamını beğenip beğenmeme konusuna gelince burası biraz şüpheli :) tamam herkes aynı filmde aynı tadı almayabilir herkes farklı begenilere sahiptir ancak bu film işte bu ayrıntıyı en uclarda yasamanızın muhtemel oldugu bir film :) izeleyin ve görün...